• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Circus show SILAS!Terug naar het overzicht

zondag 28 juli
Kom tijdens de zomervakantie naar de toffe circus show van Jeugdcircus Il Grigio!
In deze nieuwe show betreedt een speciale gast de piste. Uitvinder Silas en zijn lieftallige assistente Flo komen met hun nieuwe uitvinding om het weer te kunnen beïnvloeden. Wordt het een stralende dag? Of valt alles in het water?
 
De show wordt afgetrapt door de Charivari. Deze allerkleinste artiesten staan voor het eerst in de piste en vertederen met hun prachtige kunstige piramides. De clowns van Il Grigio brengen natuurlijk ook dit jaar weer een lach op ieders gezicht.
Daarnaast introduceert Il Grigio dit jaar maar liefst 3 nieuwe acts! De trouwe viervoeters zijn terug van weggeweest: twee enthousiaste honden en artiesten laten graag zien wat zij kunnen.
Een ander nummer uit de oude doos is in een nieuw jasje gestoken, kunst en acrobatiek met zijn allen op één fiets! Tot slot is de derde act compleet nieuw en eigentijds: een combinatie van dans en acrobatiek. Il Grigio blijft verrassen!

Een dynamische show, waarbij souplesse, balans, kracht en humor elkaar afwisselen. Ook de klassieke circusacts, zoals jongleren met handen én voeten, trapeze, acrobaten, balanceren op een bal, balanceren op 1 wiel, trampoline artiesten, goochelen, tissue-act en koorddansen komen aan bod.
 
Komen jullie ook?
 

Klik op de roze button voor meer informatie.

Jeugdcircus IL Grigio

Bossebaan 5b
5076 NC Haaren
Openingstijden 14:00 uur Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne vrije weken in en om Den Bosch :)

Naar de familie-uitjes!