Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:
Uit met kinderen in de kerstvakantie tijdens de lockdown in de regio Den Bosch

Wil je er toch even tussenuit tijdens de lockdown deze kerstvakantie met kinderen? Er is een aantal kerstvakantie uitjes in Den Bosch die coronaproof kunnen doorgaan. In onze uitagenda voor gezinnen vind je deze tips om een uitje te doen in de kerstvakantie in Den Bosch, leuke dingen om te doen in de kerstvakantie in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen en uitstapjes om in winterse sferen te komen. Uiteraard binnen de geldende coronabeperkingen.

Wat te doen tijdens de lockdown in de kerstvakantie 2021?

Kies een dagje uit in Den Bosch in de kerstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de kerstvakantie in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen. Er zijn een paar leuke kerstvakantietips in Den Bosch die wel kunnen: heerlijke buiten activiteiten met kids en leuke activiteiten die je thuis kunt doen.

Een extra lange kerstvakantie vraagt om inspiratie om deze weken leuke dingen te doen. Daarom verzamelden wij de kerstvakantie-uitjes die dit jaar wél door kunnen gaan. Lichtjesroutes, wandelen langs kerststallen en naar de kinderboerderij.

Leuke kerstactiviteiten voor kinderen in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught

Bekijk een livestream van een mooie kerstvoorstelling of kerstconcert voor kinderen en luister naar een prachtig kerstverhaal. Wil je er toch even op uit met kinderen op Eerste Kerstdag? Wil je iets buiten de deur doen op Tweede Kerstdag? Of zoek je inspiratie voor het vieren van Oud & Nieuw in je eigen gezinsbubbel? Hier vind je alle leuke coronaproof uittips tijdens deze lockdown bij jou in de buurt!