Bezoek de Sinterklaaskamer!Terug naar het overzicht

zondag 3 december
Wist je dat je in Museum Jan Cunen de échte sinterklaaskamer kunt bezoeken en de Sint kunt ontmoeten!
Dit mag je niet missen! Sinterklaas komt ook dit jaar weer logeren in het Museum Jan Cunen in Oss.
Ga op schattenjacht voor Sinterklaas in Museum Jan Cunen! 

Van zaterdag 18 november tot en met dinsdag 5 december verwelkomt Museum Jan Cunen een bijzondere gast: Sinterklaas verblijft in Villa Constance. Kinderen kunnen dan de Sinterklaaskamer komen bewonderen en deelnemen aan spannende opdrachten in het museum. 

Op zondag 26 november, zaterdag 2 december en zondag 3 december is Sinterklaas zelfs persoonlijk aanwezig om zijn speciale kamer te openen voor bezoekers.

Ontdek de verborgen schat 
Ontdek de verborgen schat die duizenden jaren lang onder de grond heeft gelegen. Sinterklaas is razend nieuwsgierig naar de geheimen die deze schat bewaart en roept jouw hulp in. Verken het museum en ga op zoek naar de speciale praatknoppen waarmee Sinterklaas aanwijzingen geeft. Luister naar de verhalen die Sinterklaas te vertellen heeft en onthul zo de mysteries achter de schat. Wat zou er allemaal in zitten? Samen met Sinterklaas kom je erachter! 

Kom je surprise maken op zaterdag 2 december  
Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor je surprise? Of lijkt het je gewoon gezellig om samen met anderen op een unieke locatie aan je surprise te werken? Kom dan op zaterdag 2 december je surprise maken in Museum Jan Cunen. Meer informatie en aanmelden? Klik op de roze button!
 
De Sinterklaaskamer is te bekijken tussen zaterdag 18 november tot en met dinsdag 5 december (tijdens reguliere openingstijden). Vooraf reserveren voor de sinterklaaskamer is niet nodig. Kinderen tot 18 jaar krijgen gratis toegang, volwassenen betalen een museumticket.  

Klik op de roze button voor meer info!

Museum Jan Cunen

Molenstraat 65
5341 GC Oss
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe uitjes in Kerstsfeer!

Toffe uitjes in Kerstsfeer!

Ook zin om met je gezin helemaal in kerststemming te komen? Ontdek onze top 8 van de tofste uitjes in winterse sfeer!

Sfeervolle uitjes!