MasterClasses in de zomer!Terug naar het overzicht

woensdag 24 augustus
Kom in de zomervakantie een bruisende dans- en choreografieworkshop volgen van professional Jeffrey Stuut
In de laatste weken van de zomervakantie kunnen kinderen uit groep 3 t/m 8 en uit het VO een unieke MasterClass volgen in Amersfoort, Groningen en Den-Bosch van professional Jeffrey Stuut.

Tijdens deze coole MasterClasses van Telekids Musicalschool gaan ze werken aan hun uitstraling en eigen kracht en leren ze een toffe choreo.  

Over Jeffrey Stuut
Jeffrey Stuut studeerde in 2008 af aan Dansacademie Lucia Marthasen, geeft les aan en speelde na zijn afstuderen in verschillende musicals zoals Tarzan, Saturday Night Fever, Best of Musical, CARO en Anastasia. Jeffrey heeft verder in verschillende moderne gezelschappen gedanst in binnen en buitenland. Jeffrey is als docent al jaren verbonden aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts waar hij zowel de hoofd- als de vooropleiding les geeft.

De Masterclasses zijn voor verschillende leeftijden:
-KidsClub (groep 3 t/m 5) 
-Teensclub (groep 6 t/m 8) 
-Highschool (VO) & Talent Academy 

Data & Locaties:
17 augustus, Kosmonaut Studio’s in Amersfoort
26 augustus, De Witte Schuit in Groningen
31 augustus, Huis 73 in Den Bosch

Voor meer info of om je kind alvast aan te melden voor een unieke MasterClass van Jeffrey Stuut, klik op de roze website button. 

Telekids Musicalschool-Den Bosch

Huis 73 - Hinthamerstraat 72 -74
Den Bosch
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een zomer stampvol natuur!

Een zomer stampvol natuur!

Natuurmuseum Brabant is een levendig familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen, actieve ontdektochten en nog meer, zoals de extra activiteiten van het Eenden- of Snavellab!

Kom naar het museum!