Humanitas ComputerhuisTerug naar het overzicht

Achterstand op school? Volg bijles bij Humanitas Computerhuis in Den Bosch.
Heb jij een tijdje, om wat voor reden dan ook, geen school gevolgd? Of heb je moeite om alle stof op school te volgen en zit je in groep 5 - 8 van de basisschool? Humanitas Computerschool geeft in samenwerking met Divers bijles, zodat jij weer helemaal bij bent. 

Speciaal voor kinderen, jongeren en volwassenen met een achterstand op sociaal en/of economisch gebied houdt Humanitas Computerhuis gratis cursussen, workshops en nog veel meer activiteiten om (meer) te leren over en met computer. 

Iedere dinsdagmiddag is er een huiswerkklas voor leerlingen uit groep 5 - 8 van de basisschool. Tijdens de huiswerkklas oefen je met vakken waar je moeite mee hebt en wordt je vanuit Divers begeleidt en ondersteunt totdat je achterstand is voorkomen en/of ingehaald. 

Kan jouw kind een extra steuntje in de rug gebruiken? Neem dan direct contact op met Margriet du Maine (Kinderwerk Divers) via telefoonnummer 06-21593823 of ga langs op de lokatie. 

TIP: leren omgaan met computers of gezellig computeren met leeftijdsgenoten? Dat kan tijdens de Kindercomputerclub bij Humanitas Computerhuis

Humanitas Computerhuis

Jac. van Looystraat 5
5216 SB Den Bosch
Openingstijden 15.30 -16.45 uur

Prijs €5,- per periode per kind (te voldoen bij inschrijving) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs