KDV 't VeldmuisjeTerug naar het overzicht

Samen spelen, spelend leren kan bij Kinderdagverblijf 't Veldmuisje in Veld- en Kerkdriel!
Hoe speel jij kind het liefst? Alleen of met anderen, binnen of buiten, ondernemend of juist iets terughoudender? Spelenderwijs ontdek je de wereld. De manier waarop je dat doet verschilt per kind. Hoe klein je ook bent, als baby en peuter heb al een eigen talent, interesse en voorkeur. Bij kinderopvang ’t Veldmuisje respecteren ze deze diversiteit niet alleen, ze kijken er ook met veel plezier naar. De pedagogisch medewerkers hebben liefde voor het vak en stimuleren ieder kind om zich optimaal te ontwikkelen. Op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.

Verdeeld over 2 locaties (Velddriel en Kerkdriel) zijn er 4 horizontale groepen (groepen met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd). Hierdoor wordt je gestimuleerd om van elkaar te leren en kunnen de pedagogisch medewerkers op eigen niveau activiteiten aanbieden. Het spelen met leeftijdsgenootjes geeft rust en stimuleert je vanuit je eigen niveau steeds een stapje verder te gaan. Daarnaast hebben verzorgen ze bij Kinderdagverblijf 't Veldmuisje ook een BSO-groep in Kerkdriel en een BSO-groep in Velddriel. 

Nieuwsgierig? Klik op de roze button hieronder en neem contact op voor een kijkje bij Kinderdagverblijf 't Veldmuisje. 

Kinderdagverblijf 't Veldmuisje

Voorstraat 75
5334 JR Velddriel
Openingstijden Maandag - Vrijdag: 07.00 - 18.00 uur Prijs Uurtarief: vanaf €6,30 Flexibel opvang: €6,70 uurtarief Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips