Klein KindercentraTerug naar het overzicht

Kinderdagverblijf en BSO onder één dak met kleinschalige, persoonlijke kinderopvang op maat
Klein Kindercentra is een organisatie die zowel kinderen tussen de 0-12 jaar een dagverblijf als buitenschoolse opvang aanbiedt. Flexibel en klantgericht, met uitgebreide persoonlijke service en advies op het gebied van kinderopvang, pedagogiek, belastingen, tegemoetkomingen en financiering. 

KLEIN kindercentra biedt kinderopvang niet volgens de minimale wettelijke eisen, maar biedt méér ruimte, visie, kwaliteit en service aan kinderen én aan ouders. KLEIN kindercentra werkt volgens een zorgvuldig opgesteld pedagogisch beleidsplan, welke te allen tijde inzichtelijk is op locatie én op de website (klik via onderstaande link door).

Benieuwd naar KLEIN kindercentra? Meer informatie over de opzet, tarieven en openingstijden is te vinden op hun website. Klik op de roze button voor deze info!

Eerst de verschillende kinderdagverblijven en/of BSO met elkaar vergelijken? Kijk dan bij de categorie Opvang onder Zorg & Opvoeding

Klein Kindercentra

Ons Doelstraat 44
5281 GV Boxtel
Openingstijden Vijf dagen per week geopend, 52 weken per jaar (met uitzondering van de feestdagen). Kijk voor de openingstijden van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang op de site. Prijs Zie de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Tijd voor een feestje!

Tijd voor een feestje!

Kinderen die de afgelopen periode jarig zijn geweest of nog jarig moeten worden, verdienen natuurlijk een onvergetelijk kinderfeestje! Check een greep uit onze favorieten!

Check onze tips!