Dagje in en om Den Bosch in de Zomervakantie!

1 augustus 2014
Wil je een dagje uit in de Zomervakantie? Wij hebben de leukste zomertips voor je verzameld in deze blog!
Het is zomervakantie! Heerlijk, tijd om bij te komen van een druk schooljaar en op te laden voor een frisse, nieuwe start. En natuurlijk tijd om leuke dingen te gaan doen met de kids. Wij hebben de leukste tips voor je verzameld!

Weet jij precies wanneer je een dagje weg wilt? In onze Uitagenda zoek je heel gemakkelijk op datum naar leuke activiteiten in de buurt. Op 7 augustus bijvoorbeeld start het Theaterfestival Boulevard met een super leuk familieprogramma. En op 20 juli kun je naar Kamelensafari in Berlicum.

Is het lekker weer en ben je op zoek naar een goed idee voor een dagje uit? Kijk dan eens in de categorie ‘Eropuit’. Reken maar dat je enthousiast wordt van al die leuke dingen die je buiten kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Het Zuiderpark? Daar kun je heerlijk picknicken en ravotten. Dus neem je picknickkleed mee en vergeet niet je bal of buitenspeelgoed mee te nemen! In de ‘Eropuit’ vind je trouwens ook een overzicht van de leukste speeltuinen, zwemplekken en strandjes bij jou in de buurt. Een echte aanrader is bijvoorbeeld Het Run in Drunen.

En is het eens een dagje wat minder weer? Ook dan staan er in ‘Eropuit’ voldoende tips voor een leuk dagje uit binnen. Je vindt er een uitgebreid overzicht van musea, binnenspeeltuinen, theaters en andere plekken om binnen leuke dingen met je kids te doen. Het Jheronimus Bosch Art Center bijvoorbeeld, daar is Den Bosch natuurlijk beroemd om. Iets minder bekend, maar ook erg leuk (en iets verder weg) is Jip en Janneke Museum in Zaltbommel.

Wil je een heerlijk dagje uit afsluiten met een lekker drankje of etentje op een ‘kidsproof’ terrasje? Kijk dan even in onze categorie ‘Uit eten’. Hier hebben wij allerlei leuke horecagelegenheden op een rijtje gezet waar je met je kids meer dan welkom bent. Restaurant 't Spoor in Sprang-Capelle is bijvoorbeeld erg leuk, maar ook Brasserie 't Genieten in Kaatsheuvel. Hier kun je genieten van Brabantse lekkernijen en raak je niet uitgekeken in de (water)speeltuin. 

En heb je deze zomervakantie de tijd om je dagje uit iets verder uit de buurt door te brengen? Kijk dan eens op de andere Kidsproof websites voor de leukste tips voor een dagje uit in een andere regio.

Fijne zomervakantie!