Een nieuwe sitemanager voor Kidsproof Den Bosch!

19 april 2017
Misschien heb je onze oproep een tijdje terug wel gezien, we zochten een nieuwe sitemanager voor Kidsproof Den Bosch. Gwen heeft, na vier jaar met veel plezier aan de site gewerkt te hebben, het stokje overgedragen aan Christel van Puijenbroek. Tijd dus om jullie even voor te stellen!
Christel is geboren in Den Bosch en woont met haar man, zoontje en dochter in Vught. Ze geniet enorm van alle leuke en vernieuwende hotspots, conceptstores, bruisende evenementen en leuke plekken voor de kids in en om de stad, dus de link met Kidsproof was snel gelegd. Vanaf nu houdt zij jullie op de hoogte van de laatste nieuwe leuke plekjes en adresjes voor ouders & kids!

Natuurlijk hebben we haar eerst gevraagd wat een aantal van haar favoriete plekjes in de regio zijn:

Heerlijk buiten spelen
‘Nu het lente is, zijn we heerlijk aan het genieten van alle leuke buitenplaatsen. Mijn zoontje is 4 en gaat graag op ontdekkingstocht. ’t Kwekkeltje in Rosmalen of Natuurspeeltuin Gestel in Sint-Michielsgestel zijn favoriet. Bij ’s Boshuys in Oisterwijk kunnen ze ook fijn spelen en in Oss zit Speeltuin Elckerlyc, iets verder, maar veel speelplezier!

Mijn dochter is een bezig bijtje; knutselen, de natuur in op zoek naar beestjes, takjes, veertjes. Bij ons om de hoek is De IJzeren Man; een prachtige plek, ze kunnen daar de bossen in, maar ook heerlijk spelen aan een strandje. Ideaal voor in de zomer!

Terrasjes & zo
En als ze uitgespeeld zijn? Dan zoeken we een terrasje op! Op de fiets zijn we zo bij Buurt in Den Bosch, IJM in Vught en de Pure Keuken in Vught. Fijn voor ons én voor de kids.

Is het weer een keer iets minder? Dan is de Verkadefabriek favoriet bij beide: inspirerende plek, bijzondere films met een boodschap en een fijne kaart voor koffie, lunch of diner.

Shopadresje
Ik combineer de Verkadefabriek graag met wat favoriete winkeltjes: bij Van Daan in Den Bosch hebben ze mooie spullen voor zowel volwassenen als kinderen. Prachtige kinderboeken en mooi speelgoed. Naast de mooie boekhandel Adr. Heinen zit lunchroom Bij Heinen; een fijne plek voor koffie, thee, lunch, heerlijke versgemaakte soepen en gezonde taartjes. Ook liggen er leuke kinderboekjes, stiften en kleurboekjes voor de kids en ze mogen altijd een klein, grappig cadeautje grabbelen!

Originele feestjes
Als je een beetje speurt vind je in onze regio ook de leukste kinderfeestjes. Op de site vind je een heel compleet overzicht. Mijn dochter is al twee keer erg enthousiast teruggekomen van een kinderfeestje bij De Steenuil in Oirschot. Zelf heeft ze haar kinderfeestje gehouden bij Circus Bon Bourgon in Den Bosch, super leuk!

Inmiddels heb ik al veel van mijn favoriete adresjes aan Kidsproof den Bosch toegevoegd en de komende tijd blijven we dat natuurlijk doen. Heb jij nog een leuke tip waar je andere ouders blij mee kunt maken? Mail 'm even aan mij, via christel@kidsproof.nl!’