Gezonde en lekkere ijsjes uit de supermarkt!

15 juli 2015
Ben jij ook een échte ijsjesmonster? Of heb je zin in verkoeling en geen tijd om zelf ijsjes te maken? In onze blog lees je waar je gezonde én lekker ijsjes kan kopen! 
Niets is lekkerder dan ijsje op een warme zomerse dag! En helemaal wanneer het ijsje ook nog een gezond is. Je kunt natuurlijk de ijsjes zelf maken, maar soms heb je daar gewoonweg geen tijd voor. Gelukkig zijn er in de schappen steeds meer gezonde én lekkere alternatieven te vinden. Wij hebben er een aantal voor je verzameld. 

De ijsjes van Icecream Factory worden gemaakt van biologische producten en verse ingrediënten. Sinds kort hebben ze een nieuwe variant gemaakt op basis van kokosmelk gecombineerd met superfoods en is dus ook super lekker voor vegans onder ons. Deze ijsjes vind je in de vriezer bij Ekoplaza

Ambachtelijke ijsjes op een stokje met veel fruit en geen e-nummers, dat zijn de ijsjes van IJsCoBeer. IJsco's zonder poespas, ze zijn gluten-, lactosevrij en voor de samenstelling maken zij zoveel mogelijk gebruik van lokale ingrediënten. De ijsjes zijn te krijgen bij 't Stroopsoldaatje in Vught en Café de Keulse Kar in Den Bosch. Ook super leuk is dat zij het thuis bezorgen met een gave ijscokar! 

Een ander lekkere alternatief dat verkrijgbaar is in de 'gewone' supermarkt, zijn de fruitijsje van Hero. Ze zijn niet helemaal vrij van toevoegingen maar wel een grote stap in de goede richting, zeker als je het vergelijkt met alle suikerijsjes.

Op een frisse en gezonde zomer!