Jet en Evi op bezoek bij De Gelaarsde Kat

30 oktober 2016
Onze kidsproofreporters mochten een kijkje nemen bij De gelaarsde Kat in het Eftelingtheater! Hoe cool dat was, lees je hier!
In het Efteling Theater zijn al vele prachtige musicals opgevoerd. En nu t/m 5 maart kun je kijken naar een swingende familievoorstelling, De gelaarsde Kat. Kidsproofreporters Evi, Jet en Stef (in de leeftijd tussen 9 en 11 jaar) brachten een bezoek aan deze voorstelling. Evi & Jet vertellen hieronder wat ze ervan vonden!

De gelaarsde Kat
De gelaarsde Kat komt terecht bij een molenaarszoon en raakt bevriend met hem. De kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje? De gelaarsde Kat is een swingende voorstelling vol kattenkwaad!

Kidsproofreporters vertellen…
Ik ging met mijn moeder, broertje en een vriendin naar de musical de gelaarsde kat. We kwamen aan bij de Efteling en werden ontvangen door een man met een hoge hoed. Hij was heel aardig. We kwamen binnen en werden ontvangen door katten: zij deden een optreden. We liepen de zaal binnen, het was een grote volle zaal( je mag geen foto's maken). Aan het begin van de musical was het best spannend voor kleine kinderen. Het publiek werd mee betrokken bij de musical. In de musical deden kleine, grote en volwassenen mee. Het is leuk voor alle leeftijden. Er gebeuren romantische, grappige en enge en  fantaserende dingen in. Na afloop van de musical kwamen er allemaal musical spelers uit de deuren en we gaven ze een groot applaus. We zijn ook nog op de foto geweest met Vajen van den Bosch( hoofdrolspeler) en Soy Croon(hoofdrolspeler).

Ik raad je aan om er naar toe te gaan.

Groetjes Jet en Evi
Kidsproof Reporters 

Goed om verder nog te weten
Een bezoek aan het Efteling Theater kan worden gecombineerd met een bezoek aan het Efteling Park maar je kunt ook een los bezoek brengen aan de musicals in het theater. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf de basisschoolleeftijd en kaarten reserveer je via hun website.