Reporter Zoë: Ontdekkingen uit Verre Landen!

2 augustus 2015
Kidsproofreporter Zoë vertelt haar ontdekking Uit Verre landen!
Het is zaterdag 6 juni en er staat een leuk uitje op het programma! Zoë, onze Kidsproofreporter, gaat met haar mama's naar de openingsweekend van de expositie Uit Verre Landen bij Het Noordbrabants Museum in Den Bosch! Dit is haar ontdekking, lees je mee?

Zoë (6 jaar) vertelt
Onze dag startte met een heerlijk ontbijt bij Eetbar DIT in de zon met z’n drietjes. Daarna vervolgde we onze wandeling naar het Noordbrabants Museum waar we enorm vriendelijk werden ontvangen. Ik kreeg uitleg van de speurtocht naar verschillende dieren die in de verschillende schilderijen staan. Onderweg naar de expositie Uit verre landen heb ik deze dieren allemaal gevonden. Goed hé! Op sommige plekken waren er ook hele leuke interactieve platen waar ik vragen op kon beantwoorden over de verschillende schilderijen. De expositie 'Uit Verre landen' was leuk, ik heb geleerd waar koffie/thee vandaan komt en ik heb kunnen ruiken aan verschillende zakjes waar koffie/thee in zat. Zo leuk! De expositie Uit Verre landen is leuk, interactief en leerzaam uitje, voor jong en oud!

De expositie Uit verre landen loopt van 6 juni - 13 september! Wil jij er ook naar toe? Plan dan gelijk jouw dagje weg en ontdek waar koffie, thee, chocolade en andere specerijen/kruiden vandaan komt!