icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

6 fantastische speelplekken! Zo fijn!

1 mei 2019
Naar buiten! Mijn kinderen zijn échte buitenkinderen, dus wij zijn vaak te vinden bij deze heerlijke, fijne en gezellige speelplekken!
De meeste kinderen zijn het liefst altijd in beweging! Bij deze speelplekken in de omgeving, kunnen kinderen hun eindeloze energie lekker kwijt. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Theehuis Bloem
Een uniek en levendig theehuis middenin het Prins Hendrikpark in Den Bosch! Bij Theehuis Bloem kun je heerlijk buiten spelen en ontspannen! Geniet van heerlijke huisgemaakte scones, taarten en gebak. Huur een strandstoel en picknickkleed voor een fijne middag in het park, terwijl de kinderen spelen of in de weer zijn met een bal. Zo fijn!

Natuurspeeltuin Gestel
Lekker vies worden, spelen en ontdekken doe je Natuurspeeltuin Gestel in Sint Michielsgestel!De Natuurspeeltuin is een duurzame, natuurlijke speeltuin waar je kunt spelen, ontdekken, ravotten, luieren, leren en ontmoeten. Een speeltuin die jou uitdaagt zelf spel te maken met de aanwezige toestellen, de ruimte, water en zand. Zo gaaf!

't Kwekkeltje Rosmalen
Lekker spelen en picknicken in een buitenspeeltuin in Rosmalen! Je vindt er een o.a. een kabelbaan, diverse glijbanen voor elke leeftijd én voor de allerkleinste een zandbank met leuke speeltoestellen. Dus neem je picknickmand gevuld met lekkernijen (en wc papier) mee en maak er een gezellig dag van! Veel plezier!

De Moerputten
Natuurgebied de Moerputten is uitgestrekt en divers, met laagveenmoeras, open water en bijzondere flora en fauna. Er zijn diverse rust- en picknickplekken en voor de kinderen is een speelplek ingericht. Ontdek de natuur!

Hoppies Natuurspeeltuin
Dit speelpark is ooit begonnen als een maisdoolhof, maar is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige natuurspeeltuin voor jong en oud met water, zand, en groen als basis. Voor urenlang "offline" speelplezier!

Blotevoetenpad
Landwinkel Valenkamp in Rosmalen heeft echt een superleuk blotevoetenpad, superleuk voor kids, ouders, grootouders en verzorgers! Het pad leid je onder andere langs de kippen en de moestuin. Houtsnippers, modder, zand: er is echt van alles te voelen, te ontdekken en te beleven. P.S. strijk daarna neer op het fijne terras! 

P.S. er zijn uiteraard nog veel meer leuke speelplekken in de omgeving, klik hier voor nog meer inspiratie!