16x De leukste herfstvakantie-uitjes!

19 oktober 2022
De bladeren vallen van de bomen, het is herfst! Gelukkig hoef je je ook deze herfst niet te vervelen. Want er staan weer onwijs veel leuke herfstvakantie-uitjes op het programma. Wat dacht je van een leuke theatervoorstelling of een bezoekje aan het museum? Deze vakantie kan het allemaal!
Toffe gezinsuitjes tijdens de herfstvakantie

Slot Loevestein!

Ga op pad met je eigen sleutel en leer musketschieten, laat buskruit ontploffen in de Kruittoren en laat de vesting onder water lopen met het waterspel. Sluit je aan bij een workshop? Of luister je liever naar één van de vele verhalen uit de geschiedenis van het stoere slot? Ontdek het hele programma! 




Lekker naar de bios!

Tijdens de herfstvakantie naar Kinepolis Den Bosch is een heel goed idee! Want er is weer een geweldig filmaanbod voor het hele gezin. Wat dacht je van Big Trip 2, De Grote Sinterklaasfilm, De Club van Sinterklaas en Misfit The Switch? Zo tof! Ontdek het volledige aanbod!



Circusfestival Spoorpark

Festival Circolo heeft zóveel leuke voorstellingen voor kinderen. Van 21 t/m 30 oktober in het Spoorpark in Tilburg. Spectaculaire acrobatiek, adembenemende dans of jongleurs: kinderen kijken hier hun ogen uit. Kies jouw voorstelling! 

Herfstactiviteiten bij Huis73

Tijdens de herfstvakantie barst het Herfstfestival los bij Huis73. Er is van alles te doen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar in Den Bosch, Vught en Boxtel! Voorlezen, maakmiddagen, workshops, theatervoorstellingen en nog veel meer! Check het hele programma!

Bakkie Geluk!

Tijdens de herfstvakantie kunnen ook de basisschool kinderen terecht bij Boefjes & Barista's! Leuk knutselen, een toffe speurtocht en spelletjes spelen samen met de bewoners van De Taling en de Antoniegaarde in Den Bosch. En koffie voor de ouders!



Kunstvakantie!

Deze herfstvakantie kun je GRATIS knutselen in Het Noordbrabants Museum! Samen met een museumdocent ga je aan de slag met toffe kunstwerken en gaan jullie kijken naar het werk van de gebroeders Van Spaendonck. Zin om mee te doen? Reserveer je plekje!

Herfst in het museumpark

Ervaar de herfst in het Nederlands Openluchtmuseum! Duik in het verleden met het hele gezin en ontdek hoe mensen vroeger leefden. Van een tramritje en speurtocht in het park tot een creatieve workshop en nog veel meer toffe activiteiten! Leuk en leerzaam gezinsuitje.

Toffe Familie Fotoshoot!

Wist je dat een fotoshoot een supertof familie-uitje is? Bij Shoots & More in Den Bosch maakt de professionele fotograaf er écht een feest van. Je hebt keus uit diverse thema's. Een leuke activiteit voor het hele gezin met blijvend aandenken! Boek je Shoot!



Ontdek GeoFort

Nieuw bij GeoFort: VR Experience. In deze toffe workshop maak je een 3-dimensionale virtuele reis door heel Nederland in Minecraft. Cool! Ontdek ook alle andere activiteiten, zowel binnen als buiten is er van alles te doen! Naar het forteiland

Het Herfstfestival

Verlichte attracties, circusvoorstellingen, vuurshows, livemuziek, glow in the dark suikerspinnen en spelletjes. Het kan allemaal tijdens het Herfstfestival bij BillyBird Park Hemelrijk. Van 24 t/m 29 okt. & ter afsluiting een vuurwerkshow! Kom met 40% korting!

Ga mee op Dinojacht!

Duik met je dinojager(s) de natuur in! Via de interactieve app van Dino Hunt speur je naar dinos en help je Professor Olgan met het ontdekken van nieuwe soorten. Beantwoord vragen, doe de opdrachten en ga met je favoriete dino op de foto! Download de App



Speurtocht & Workshop!

Bezoek tijdens de herfstvakantie Kasteel Ammersoyen! Doe de Speuren & Spelen tocht met het hele gezin, kom een kijkje nemen tijdens de Middeleeuwse Ontmoetingen of doe mee aan de Workshop ‘Maak je eigen wapenschild’. Lees meer

De koning komt logeren

Vier met het hele gezin herfstvakantie op Kasteel Heeswijk. Kom luisteren naar de verhalen van de Verhalenketel, word koning voor 1 dag met de speurtochten Help, de Koning komt logeren. En leer met een ganzenveer schrijven! Ontdek het programma



Film, Workshop & Theater

Hi ha herfstvakantie in de Verkadefabriek! Voor kinderen, klein of groot, is er de hele herfstvakantie wat te doen in de Verkadefabriek. Zie de mooiste films tijdens Cinekid Festival en steek je handen uit de mouwen bij de tofste workshops.

Junior Audiotour

Kamp Vught heeft speciaal voor kinderen van 10 t/m 12 jaar een audiotour ontwikkeld. Met een kleurrijk ‘fotoalbum’ gaan de kids op pad en voeren ze opdrachten uit. Op deze manier leren jonge bezoekers over de verhalen van leeftijdgenoten uit die tijd. Meer info!


Veel plezier! ~ Carlijn ~

Voor nog meer toffe activiteiten, check onze Uitagenda!