5x stoere battlefields in Nederland

23 oktober 2020
Het is alsof je een personage in je favoriete game bent! Kidsproof.nl selecteerde 5 stoere battlefields waar je zelf mag schieten tijdens een potje lasergamen, paintball of real life Fortnite in de nerf arena.

1. Nerfarena in De Beleverij

Bij de Beleverij in Hengelo kun je Sjoeterz spelen. Een spel waar nerf schieten, Fortnite en een escaperoom samen komen. Tijdens het spel probeer je samen met je vrienden om de gruwelijke Osmoos wezens te verslaan met het anti-Osmoos middel. Maar dat moeten jullie het middel wel op tijd vinden…

2. Lasergamen bij Laserloods Nijmegen

Het speelveld in de oude fabriekshal van Laserloods Nijmegen is supergroot met 700 m2. En nog cooler, ze hebben voor de lasergame inspiratie opgedaan bij de games zoals Call of Duty en Battlefield. Dat betekent de nieuwste lasergamewapens en gave licht- en geluidseffecten!



3. Lasergamen bij FORTtreffelijk

Dit speelveld is pas echt gaaf. In Markenbinnen ligt een fort waar je in twee teams een lasergame uitdaging aangaat. De teams proberen om het fort in twee gevechten in handen te krijgen. Wordt jij team Avengers of team Starwars? Na het lasergamen kun je ook nog je hersens laten kraken in de spannende escaperoom.

4. Paintballen bij Gladiator Sports

In het griezelige Ghost Town speel je een spannende paintballmissie. Gladiator Sports in Almere is het grootste combatpark van Nederland. Iedereen in jouw team krijgt een camouflage overal aan en een paintballpistool. Nu nog proberen de verf te ontwijken!



5. Virtual Reality bij The VR Room

Zodra je de VR-bril opzet, stap je in een levensechte videogame. Bij The VR Room in Utrecht ga je met z’n zessen tegelijk lasergamen in een virtuele wereld. Lukt het jullie om de torens te veroveren én het andere team te verslaan? Ook cool: bouw je eigen VR ijsfort en bekogel jouw tegenstanders met sneeuwballen.


Kijk in onze Eropuit categorie voor meer stoere uitjes.

Ben je nog op zoek naar een tof tijdschrift voor jouw stoere dochter of zoon? Klik op de roze websitebutton voor meer informatie over het STOER magazine én om abonnee te worden!
Naar de website