Toffe Tips voor het Paasweekend!

12 april 2022
Eén ei is geen ei...twee ei is een half ei, drie ei is een paasei! Volgende week is het alweer Pasen! Gaan jullie ook heerlijk brunchen, naar het theater, paaseieren zoeken of eieren schilderen? We hebben in deze nieuwsbrief de leukste paas-uitjes voor je op een rijtje gezet!

Het Feest van de Hertog! | 4+

Op maandag 18 april, Tweede Paasdag, geniet je met het hele gezin van deze (GRATIS!) interactieve theatervoorstelling in de sfeervolle museumzalen van Het Noordbrabants Museum! Dans, zing en feest mee met de Hertog, kom ook! Reserveer je GRATIS plekje! 


Pasen met de fam!

Op Tweede Paasdag is er zoveel te beleven bij de Verkadefabriek in Den Bosch! Van toffe familiefilms tot Peuterpret. Van Pannenkoekenontbijt tot gave familievoorstellingen. Écht te veel om op te noemen dus klik snel.... Verder voor hele programma!

Vind het gouden ei!

Komen jullie op zaterdag 16 april paaseieren zoeken in de binnenstad van Zaltbommel? Ontvang toffe prijzen en misschien vind jij wel het gouden ei! Ook is er gezellige muziek en brengt de Paashaas een bezoek! Ontdek het programma!

Lammetjedag in Vlijmen

Vier op 18 april de Lente bij Zorgboerderij De Locatie! Lammetjes en kuikentjes kijken, konijntjes knuffelen, eieren zoeken en pony rijden. Ook zijn er verschillende kraampjes, kortom een groot feest! Meer info! 


Kidscastle Paasfeest

Paaseieren zoeken, een interactieve kindershow met de échte Paashaas en heel veel extra activiteiten. Klinkt dit als vrolijke lente-muziek in je oren? Dan mag je het “Kids Castle Paasfeest” op maandag 18 april niet missen! Wees er snel bij! 

Pasen op Kasteel Ammersoyen

Op beide paasdagen kunnen kinderen paaseieren zoeken in kasteel Ammersoyen. Een leuke activiteit voor het hele gezin! Een spannende zoektocht die door het hele kasteel gaat. Wie vindt als eerste het verstopte drakenei? Reserveer je kaartje!


Pasen bij Valenkamp!

Kom alvast in de paasstemming op 15 & 16 april op het blotevoetenpad van Landwinkel Valenkamp in Rosmalen. 2 dagen plezier voor het gehele gezin want op het pad zijn er allerlei toffe paasspelletjes te doen. Meer info!

Springkussen Festival!

Bezoek tijdens Pasen het allerleukste Springkussenfestival bij Vakantiepark Dierenbos in Vinkel. Met wel méér dan 10 outdoor springkussens belooft dit uren springplezier! Zowel aan de kleintjes als de grotere kids is gedacht. Spring mee!

32 Tips voor Thuis

Wat gaan jullie doen met Pasen? Voor iedereen die lekker thuis blijft hebben we 32 vrolijke paastips verzameld die geschikt zijn voor mooi en minder mooi weer. Van een paaseierenproeverij tot een eieren survival en meer! Nieuwsgierig? 

3x Creatieve Paastakken

Bij ons thuis is het écht een traditie om elk jaar de paastakken te versieren! Dit keer hebben we drie vrolijke paastak varianten bedacht. Net even anders en leuk om samen met de kinderen te maken. Knutsel mee! 

Paaseieren versieren

Een van de leukste dingen tijdens Pasen is toch wel paaseieren versieren! Met deze 24 decoratie tips tover je gewone eieren om tot kleine kunstwerkjes (zonder verfmolentje). Laat je hieronder inspireren door onze paaseieren. Naar de tips!


Paashapjes en knutsels

Haal Pasen in huis met deze leuke en gezellige tips! Check hier allerlei toffe knutsel en schminkvoorbeelden, paasrecepten en de eierdans om helemaal in de stemming te komen! Voor de creatieveling! 

Ook nog toffe tips voor na de paasdagen!

Proefles Rots & Water
Meld je kind aan voor de proefles Rots & Water op woensdag 11 mei van Stevig in je Schoenen in Rosmalen! Twee ervaren trainers gaan samen met je kind aan de slag voor meer zelfvertrouwen, weerbaarheid en sociale vaardigheden! Meld je aan!

De Grote Efteling Koekoek Show 
Je bent uitgenodigd door de directeur van de Efteling voor De Grote Efteling Koekoek Show op zaterdag 30 april! Deze interactieve familievoorstelling met een spannend experiment bewonder je bij HAL8 in de Brabanthallen. Bestel je tickets!

Fijne paasdagen! ~ Carlijn ~