icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Super Social MeivakantieTerug naar het overzicht

Speel en doe jij mee met de leukste, gratis online activiteiten van Beeld en Geluid in de meivakantie!

Meet & Greet met Youtuber Korthom

Thomas Kort, ook wel bekend van zijn Youtube-kanaal Korthom, maakt al jaren video’s en online series als #SCHOOLTOUR, ‘Wat vindt Nederland van’ en ‘Tom & Mats in Amerika’. Tijdens een exclusieve Instagram Meet & Greet op vrijdag 7 mei van 13.00-14.00 uur vertelt hij je alles over het maken van video’s, hoe hij aan duizenden volgers komt en hoe hij van video’s maken zijn werk heeft gemaakt. Op vrijdag 7 mei neemt hij het Instagram account van Beeld en Geluid over, dus log in en ontmoet Korthom live vanuit je eigen huiskamer!

TikTok-dansworkshop

Onder leiding van Olivier Feikens gaan de dansers van dansschool Lucia Marthas jou deze meivakantie flink zweten in deze online TikTok-dans tutorials. Dans mee op elk moment van de dag vanuit je eigen huis- of slaapkamer samen met je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje en leer alle danspasjes van de leukste hits.

TikTok-danstips van Olivier

Warm lekker op door je alvast uit te rekken. Zorg dat je ruimte genoeg hebt om te kunnen bewegen. Kleed je makkelijk aan, zodat je lekker vrij kunt dansen. Deel de TikTok-dansworkshop met je vrienden en tag @beeldengeluiddenhaag op je socials. Lukt het niet in één keer? Blijf oefenen, dan gaat het vast snel beter! Wil je de video opnemen en op TikTok plaatsen? Vergeet niet even toestemming aan je ouder(s) te vragen.

Beeld en Geluid Social-spel

Speel deze meivakantie het Beeld en Geluid Social-spel en maak een reis door de wereld van de social media en influencers. Overwin de hindernissen met jouw kennis over social media, influencers en over Den Haag om zo als eerste de mediawijsheid bokaal te winnen. Weet jij met jouw kennis iedereen te verslaan? Print het spel hier uit op de webite van Beeld en geluid en daag je vrienden en familie uit. 

Meer informatie, directe links en het social-spel vind je op de website van Beeld en Geluid, klik door via de roze button.

Veel plezier!

TIP: ontvang je onze nieuwsbrief al? Meld je hier aan en ontvang als eerste onze tips.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Meivakantie!

Meivakantie!

Dit jaar bevat onze meivakantie heel veel thema's. Zoals Bevrijdingsdag, Moederdag en Hemelvaart. Ben jij nog op zoek naar toffe tips voor de kids? Deze nieuwsbrief staat weer vol met inspiratie! Fijne vakantie!

klik hier voor leuke tips!