icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

WORLD OF DINOS DEZE ZOMERTerug naar het overzicht

Grootste Dino Expo van Europa tijdens zomervakantie in Den Bosch. Actie tickets met hoge korting!
Wroahh super vet voor alle dino-fans: deze zomervakantie zie je World of Dinos in Den Bosch. Mét de Kidsproof kortingsactie krijg je nu flinke korting op je tickets. Mis het niet!

De expo World of Dinos is te zien in de Brabanthallen in Den Bosch en echt een fantastisch familie uitje! De expo omvat meer dan 10.000(!) vierkante meter, is veilig en voldoet aan alle eisen van het RIVM en de overheid. 

World of Dinos is de hele zomervakantie te zien in de Brabanthallen in Den Bosch. De attractie is compleet vernieuwd met kidszone en geschikt voor de hele familie. Alle dino’s bewegen en maken geluid!

Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in de opgravingen met zand. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de zomervakantie voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!..

Mis het niet en bestel direct tickets met korting!

Brabanthallen - World of Dino's Den Bosch

Diezekade 2
5222 AK Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!