• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zomervakantie bij GeoFortTerug naar het overzicht

Ontdek deze zomer planeet aarde met speurtochten, theater en natuurlijk Minecraft!
Op dit spannende forteiland in Herwijnen staat alles in het teken van de toekomst van de planeet aarde. Je kunt hier het experiment aangaan met duurzame thema’s over klimaat, energie, water en afval. Deze zomervakantie is er hier weer van alles te doen, wat voor weer het ook is!

Bij Trace the Trash leer je meer over afval en hergebruik van materialen. Of loop op je blote voeten over de Telephone Trail. Op dit pad leer je van alles over materialen die ook in je mobiele telefoon zitten.

Toekomst Theater
Stap in de wereld van afval, natuur en klimaatverandering in het Toekomst Theater. Deze zomer komen Generaal Krayenhoff, koning Afval en de Professor verhalen vertellen over deze thema’s van de toekomst. Om de toekomst te redden, moet de Klimaatklok gestopt worden.

Minecraft 
In de vakantie kun je extra veel Minecraften. Er zijn drie verschillende workshops om uit te kiezen. Let op, reserveer vast een plekje, want het zit snel vol.

Speurtuin
In de unieke Speurtuin klim je over de touwen de bunker op, maak je in de zandbak ruimte voor het water, ontwerp je met houten planken je eigen doolhof en maak je van bamboestokken de grootste bouwwerken!

Klik voor meer info over de dit toffe familie-uitje in de zomervakantie op de roze button!

GeoFort

Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Openingstijden Klik door via de roze button naar de website voor de actuele openingstijden. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne vrije weken in en om Den Bosch :)

Naar de familie-uitjes!