• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Speurtocht Kasteel de HaarTerug naar het overzicht

In deze speurtocht kom je meer te weten over de (te) gekke gasten van Kasteel de Haar!
Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren.

Speurtocht: (te) gekke gasten
van 6 juli t/m 30 september 2024
Kan jij je voorstellen dat jullie een huis hebben waar je maar één maand per jaar woont? In dit kasteel was dat dus zo! De baron en barones, van wie het kasteel was, nodigden ieder jaar in september allemaal familie, vrienden en bekenden uit. Om te komen logeren, feest te vieren, lekker te eten en leuke dingen te doen. Ze waren best rijk, dus alles was super-de-luxe!

Ook de gasten waren bijzonder: filmsterren, modeontwerpers, schrijvers, kunstenaars, mensen van adel en van koninklijke families… Allemaal (te) gekke gasten!

Wil jij meer weten over de (te) gekke gasten en hun logeerpartijtjes op het kasteel? Ben je benieuwd waar ze sliepen en wat ze als ontbijt kregen? Tijdens de speurtocht(Te) gekke gasten’ ontdek je bijzondere weetjes over het kasteel, de baron, barones en hun bijzondere gasten!

Bezoekersinformatie
De speurtocht ‘(Te) gekke gasten’ komt langs alle vertrekken in het kasteel en laat kinderen spelenderwijs kennismaken met de historie van het gebouw, de familie Van Zuylen van Nijevelt en het jaarlijkse septemberverblijf van hun bijzondere gasten.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, met wat hulp. Geschikt om zelfstandig te doen voor kinderen vanaf 8 jaar. Er is ook een variant voor de jongere kinderen.

Klik voor meer info over Kasteel de Haar op de roze button!

Check vooraf altijd even de actuele openingstijden.

Kasteel de Haar

Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Openingstijden van 6 juli t/m 30 september 2024 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne vrije weken in en om Den Bosch :)

Naar de familie-uitjes!