icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Kindervoorstellingen €10,Terug naar het overzicht

In het Theater aan de Parade spelen deze zomer super leuke familievoorstellingen!
Het Astronautje (4+)
Zo 02 augustus 2020 - 11:00 uur
Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim! Een leuk uitje voor alle nieuwsgierige aagjes onder ons.

Dikkie Dik en de taart (2+)
Zo 09 augustus 2020 - 10:00 uur en 11:30 uur
Dikkie Dik en de taart is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en ouders. Ideaal voor een gezellig familie-uitje in de zomervakantie!

Dirk Scheele, Z’n leukste liedjes (2+)
Zo 16 augustus 2020 - 11:00 uur en 14:00 uur
Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling speelt Dirk Scheele er een heleboel. Een vrolijke voorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek!

Joris en de Draak (5+)
Zo 23 augustus 2020 - 11:00 uur en 14:00 uur
Het eeuwenoude verhaal van Joris en de Draak verpakt in een spannende voorstelling met live muziek, zang, interactie, heel veel humor en een vlijmscherp r(t)andje...

Eitje (3+)
Zo 30 augustus 2020 - 10:00 uur en 11.30 uur
”Eitje is een erg grappige, compacte levendige voorstelling; een heerlijk halfuurtje CKV voor peuters en kleuters. Aangekondigd voor kinderen van drie en ouder, maar kinderen van acht zullen er ook veel plezier aan beleven. Net zoals ouders trouwens.” Theaterkrant.

Klik op de roze button om je kaartjes te reserveren!

Theater aan de Parade

Parade 23
5211 KL 's Hertogenbosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!