Circusshow FIESTA!Terug naar het overzicht

Spectaculaire show bij 60 jaar Jeugdcircus Il Grigio! Dagelijks van 30 juli t/m 14 augustus in Haaren.
Dit jaar viert jeugdcircus Il Grigio haar 60 jarig bestaan met de circusshow FIESTA!

Il Grigio presenteert diverse acts zoals trapeze, acrobaten, goochelen en fietsen op één wiel. En wat dacht je van adembenemende stunts hoog in de doeken, lopen op een bal of jongleren met je voeten?

Dit is een greep uit de 14 acts die 63 kinderen en jongeren presenteren in een wervelende en eigentijdse show met een mooie mix van humor, lef, kracht, vertedering en souplesse.

Dit alles wordt voorzien van professioneel licht, geluid en de meest schitterende kleding om de stralende artiesten in het middelpunt te zetten.  Jong en oud zal gedurende een 2 tot 2½ uur durende show (inclusief pauze) met een grote glimlach en een open mond van verbazing op het puntje van hun stoel zitten. Bij dit feest wil je toch bij zijn?

Il Grigio presenteert FIESTA! dagelijks van 30 juli tot en met 14 augustus om 14.00u.De show is te bewonderen in de circusaccommodatie aan de Bossebaan 5b in Haaren. Naast de middagvoorstellingen presenteert Il Grigio vier extra voorstellingen. Op dinsdag 2 en dinsdag 9 augustus kun je naar een extra ochtendvoorstelling om 10.00 uur. Op donderdag 4 en donderdag 11 augustus is er een extra avondvoorstelling om 19.00 uur.

Parkeren is gratis. Om teleurstellingen te voorkomen, wordt reserveren aangeraden.

Telefonisch reserveren is mogelijk vanaf woensdag 27 juli en online reserveren vanaf 30 juni.

Klik op de roze button voor meer informatie.

Jeugdcircus IL Grigio

Bossebaan 5b
5076 NC Haaren
Openingstijden Dagelijks om 14:00 uur
Op dinsdag 2 en dinsdag 9 augustus om 10:00 uur
Op donderdag 4 en donderdag 11 augustus om 19:00 uur
Prijs Vanaf €8 euro Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een zomer stampvol natuur!

Een zomer stampvol natuur!

Natuurmuseum Brabant is een levendig familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen, actieve ontdektochten en nog meer, zoals de extra activiteiten van het Eenden- of Snavellab!

Kom naar het museum!