icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

MET OPA & OMA NAAR DE BIOS!Terug naar het overzicht

zaterdag 2 oktober
Op zoek naar een leuke activiteit met opa & oma? Ga met korting naar Kinepolis Den Bosch!
Alle zalen zijn voorzien van haarscherpe laserprojectie. Voor een nog intensere filmervaring is er ook een Laser ULTRA- en een Dolby Atmos-zaal.

Naar de bios met opa & oma
De vakantie is voorbij, dat betekent ook bij velen dat opa & oma weer gaan oppassen. Op zoek naar een leuke activiteit? Ga naar de film!

Bij Kinepolis is er een korting van toepassing voor bezoekers met een 65+ pas én voor kinderen t/m 11 jaar. Het familieticket is in veel gevallen ook heel aantrekkelijk. De actuele tickettarieven en kortingen staan vermeld op de boekingspagina van iedere film, klik hiervoor door via de roze button. 

Op dit moment draaien er te gekke films voor alle leeftijden! Hieronder een greep uit het aanbod.

Ontdek dubbel zoveel zang en dubbel zoveel plezier in de gloednieuwe musicalfilm Barbie Big City, Big Dreams™.

In De Boss Baby: Familiezaken, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted, volwassen geworden.

Paw Patrol: De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Ainbo: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf.

Welkom bij de Jam! De wereldberoemde NBA-kampioen LeBron James beleeft een wild avontuur samen met Looney Tunes-legende Bugs Bunny in “Space Jam: A New Legacy”, een animatie/live-action-film.

Bereikbaarheid
De bioscoop is makkelijk bereikbaar en ligt vlak naast het station. Wist je dat er voor bezoekers van Kinepolis Jaarbeurs Den Bosch een speciale parkeerregeling van toepassing is? Als je lekker in de buurt woont is de fiets natuurlijk een hele fijne optie!

Klik snel door naar de site via de roze button om alle films die er draaien te zien!

Kinepolis Den Bosch

Bordeslaan 510
5223 AW Den Bosch
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje