SINTERKLAASFILMS EN MEER!Terug naar het overzicht

De leukste Sinterklaasfilms zijn nu te zien bij Kinepolis Den Bosch. Dat wordt genieten!
De herfst is het perfecte seizoen om lekker met een bakje popcorn weg te zakken in de heerlijke luxe stoelen van Kinepolis en te genieten van deze toffe films!

Filmoverzicht:

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis – vanaf 5 oktober – Alle leeftijden
In de nieuwste muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. Als dit vmaar goed gaat......!

Misfit The Switch – vanaf 5 oktober - Alle leeftijden
Noah (Stefania) maakt The Switch van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee van school? Alles lijkt te werken maar.....

De Club van Sinterklaas en de Race Tegen de Klok – vanaf 12 oktober – Alle leeftijden
In deze nieuwe, muzikale film is de weg naar 5 december er opnieuw eentje vol obstakels voor de beroemde club. Sterker nog, Sint en zijn Pieten komen in een ware race tegen de tijd terecht. Het begint allemaal als het jonge Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen. Zal pakjesavond wel kunnen doorgaan dit jaar?

Big Trip 2 – vanaf 12 oktober - 6 jaar en ouder 
Deze herfstvakantie nemen Patrick de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda je mee op een nieuw beregoed avontuur! Als onze dierenvrienden een baby Grizzly horen huilen in het bos, blijkt dit het jong te zijn van de presidentskandidaat. Aan hen de belangrijke taak om de baby weer thuis te brengen!

Wist je dat je bij Kinepolis Den Bosch ook een Familieticket kunt bestellen? Je ontvangt dan een korting voor het hele gezin!

Klik snel op de roze button en reserveer kaartjes!

Kinepolis Den Bosch

Bordeslaan 510
5223 AW Den Bosch
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe uitjes in Kerstsfeer!

Toffe uitjes in Kerstsfeer!

Ook zin om met je gezin helemaal in kerststemming te komen? Ontdek onze top 8 van de tofste uitjes in winterse sfeer!

Sfeervolle uitjes!