• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Superleuke films!Terug naar het overzicht

Bekijk deze familiefilms bij Kinepolis Den Bosch vanuit je luxe stoel, een echt zomervakantiegevoel!
Een bezoek aan Kinepolis Den Bosch is altijd een feestje. Zak lekker weg in de luxe stoelen, heerlijk in de airco en geniet van de toffe films op een megascherm! Hieronder een greep uit het uitgebreide filmaanbod.

Verschrikkelijke Ikke 4 – 6 jaar
Gru en zijn familie keren terug in Verschrikkelijke Ikke 4 met stemrollen voor Jon van Eerd, Kim van Kooten en Pip Pellens opnieuw te horen als Gru, Lucy en Margot.

Binnenstebuiten 2 – 6 jaar
Disney en Pixar’s Binnenstebuiten 2 keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Onzekerheid plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is. Binnenstebuiten 2 wordt geregisseerd door Kelsey Mann en geproduceerd door Mark Nielsen.

De Bellinga’s Pretpark Op Stelten – alle leeftijden 
Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. De kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

Superkrachten Voor Je Hoofd
Lev is megafan van superheld Healix, die supervillain Snotman (Dylan Haegens) op de meest spectaculaire manieren verslaat. In Lev’s dromen en als hij gamet kan hij alles, maar in het echte leven is hij onzeker omdat hij lastig kan lopen. Samen met zijn oma die alles durft gaat hij op avontuur om de échte Healix te ontmoeten en zijn superkracht te laten zien aan de wereld tijdens Comic Con.

Bereikbaarheid
De bioscoop is goed bereikbaar en ligt vlak naast het station. Als je in de buurt woont is de fiets natuurlijk een fijne optie. 

Klik voor meer info door naar de site via de roze button.

Kinepolis Den Bosch

Bordeslaan 510
5223 AW Den Bosch
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne vrije weken in en om Den Bosch :)

Naar de familie-uitjes!