icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Superleuke Films!Terug naar het overzicht

Bekijk deze familiefilms bij Kinepolis Den Bosch vanuit een lekker luie stoel. Een heerlijk uitje!
Ga met hele gezin naar Kinepolis Den Bosch! Er zijn films voor alle leeftijden die je lekker in heerlijke stoelen kunt bekijken op het grote scherm. 

Hieronder een greep uit het uitgebreide filmaanbod voor deze zomervakantie:

Paw Patrol: De Film
De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Ainbo: Heldin van de Amazone
Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door de reuze schildpad Motelo Mama. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, roept ze de hulp in van Motelo Mama. Samen met haar twee knotsgekke Amazone gidsen Vaca en Dillo gaat Ainbo op avontuur, vastbesloten om haar land en het volk te redden voordat het te laat is. 

De Nog Grotere Slijmfilm
Slijmcreator Indy (Bibi) verzint voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept. De jaloerse slijmcreator Benji (Matheu Hinzen) weet het recept te stelen en alles gaat mis. Lukt het Indy om Benji te stoppen en haar slijmfans terug te winnen?

Bereikbaarheid
Kinepolis Den Bosch is goed bereikbaar met OV, fiets en de auto! Je ontvangt als bezoeker 50% korting als je parkeert in de Paleisgarage.

Wil je even ontspannen en zoek je een uitje voor het hele gezin? Dan ben je bij Kinepolis Den Bosch aan het juiste adres!

Klik snel op de roze button om het volledige aanbod te zien tijdens deze zomervakantie en reserveer kaartjes!

Kinepolis Den Bosch

Bordeslaan 510
5223 AW Den Bosch
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!