LEGO®-stenen Zomerkamp!Terug naar het overzicht

Een superhelden kamp, een culinaire ervaring, een wetenschap- en avonturenkamp, met LEGO®-stenen? Gaaf!
Het Young Engineers ZomerKamp biedt kinderen een leuke en opwindende manier om tijdens hun zomervakantie de wetenschappelijke en technische principes op spelenderwijs te ontdekken!

Scholen zijn misschien uit voor de zomer, maar leren hoeft niet te stoppen!

Elke dag zit vol met een combinatie van activiteiten, waaronder het bouwen van bewegende gemotoriseerde modellen, knutselactiviteiten en buitenspelen (afhankelijk van het weer). De kids nemen ook deel aan groepsprojecten om levenslange vaardigheden te ontwikkelen, waaronder probleemoplossing, teamwork, presentatie en communicatie, om er maar een paar te noemen.

Laat uw kinderen hun lichaam en geest trainen. Young Engineers specialiseert zich in het organiseren van speciale evenementen.
Zo kunnen zij ook leuke kinderfeestjes en workshops verzorgen. Ideaal voor kleine wetenschappers, ingenieurs en LEGO®-stenen fans!

De kampen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes van 6 tot 11 jaar.

Voor meer informatie over de kampen, workshops en een feestje op maat en om je aan te melden voor een gratis proefles klik op de roze button!

Young Engineers Den Bosch


Den Bosch
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomertips ook in je mailbox!

De leukste zomertips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes in de zomer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je mailbox!

Schijf je in!