icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Feest bij 't Dommeltje!Terug naar het overzicht

Bij Activiteitenboerderij 't Dommeltje is jouw verjaardag een groot feest!
Wat ga jij doen met jouw kinderfeestje? Bij Activiteitenboerderij 't Dommeltje in Boxtel kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes van alles beleven en ontdekken!

Bij Activiteitenboerderij 't Dommeltje is jouw verjaardag 1 groot feest! Nadat je als jarige bent ontvangen met ranja en cake en je alle kadootjes hebt uitgepakt is het tijd om een échte boer(in) te worden. Je gaat samen met je vriendjes en vriendinnetjes een echte koe melken en op de trekker rijden. Daarna ga je allerlei leuke spellen op de boerderij doen zoals in de hooiberg spelen, touw trekken, kruiwagenracen en in het koeienspringkussen of klimmen (vergeet dit niet te melden bij reservering). Nadat je afscheid hebt genomen van de kalfjes met een flinke knuffel, gaan je moe maar voldaan naar huis. Niet alleen een leuke en bijzondere maar ook een leerzame middag op de boerderij. En ..... iedereen krijgt een echt boerendiploma natuurlijk. Zo gaaf! 

Praktisch
Duur: 3 uur 
Leeftijd: vanaf 8 jaar 
Aantal kinderen: minimum 10

Wil jij een boerenfeestje houden? Klik op de roze button en reserveer jouw verjaardag!

Activiteitenboerderij 't Dommeltje

Hoogmunsel 9
5283 VT Boxtel
Openingstijden Reservering kinderfeestje
April - September (hoogseizoen)
- Vrijdag- en Zaterdagmiddag 
- In het weekend in de ochtend
Prijs €15 p.p (inclusief ranja, cake, frietjes, saus en een snack) Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!