icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

De MussenbergTerug naar het overzicht

Er is van alles te doen bij De Mussenberg in Loon op Zand om van jouw verjaardag een feest te maken!
Ben jij binnenkort jarig? En zoek je een leuke accommodatie dichtbij de bossen? Dan is De Mussenberg in Loon op Zand écht iets voor jou! 

Aan de rand van een prachtig bosgebied (Loonse Drunense Duinen) ligt de groepsaccommodatie De Mussenberg. Het is een groepsaccommodatie met een groot eetatelier, een buitenterrein met sportveld, een speeltuin, een eampvuurplaats en een privébos. Een ideale omgeving voor een kinderfeestje! maak samen met je vriendjes en vriendinnetjes een de stoere trikes, bezoek de St. Jakobsladder of doe het levend voetbalspel. Liever iets creatiefs ondernemen dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een workshop schilderen of mozaïeken kiezen. Ook een kookfeestje behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je onder begeleiding bijvoorbeeld samen spaghetti maken of pizza bakken. Alle activiteiten zijn apart of in combinatie te boeken en indien gewenst afsluiten met frietjes. Super leuk! 

Wil jij zo'n bijzonder feestje houden? Klik op de roze button en neem gelijk contact op met Bea of Eric. Zij denken graag met je mee! 

De Mussenberg

Berkenlaan 42
5175 BM Loon op Zand
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje