icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Kasteel Kinderfeest!Terug naar het overzicht

Een rondleiding door kasteel Ammersoyen met je kinderfeestje!
Bij aankomst op het kasteel worden jullie hartelijk ontvangen en verkleden jullie je tot ridder of jonkvrouw! Na een korte film laat een gids jullie alle spannende kamers en torens van het kasteel zien.

Via mysterieuze muurtrappen klimmen we ook naar wapenkamer, waar je onderdelen van een harnas mag passen! We sluiten de rondleiding af met een bezoekje aan de spannende kerker van het kasteel!

Willen jullie het kinderfeestje feestelijk beginnen of afsluiten? Dat kan in het Koetshuis Kasteel Ammersoyen met het lekkere Pannenkoekenmenu (reserveren noodzakelijk). Jullie kunnen er ook terecht voor een glaasje limonade en wat lekkers.

Informatie Wanneer: april t/m oktober: iedere eerste woensdag van de maand.
Aanvang: 15.00 uur
Tijdsduur: circa 1,5 uur
Geschikt voor: kinderen van 6 t/m 10 jaar Kosten: kinderen € 8,00, volwassenen: € 14,50, Donateurs en museumkaarthouders: 3,00 euro op vertoon van geldige pas. 

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk, klik op de roze button!

Kasteel Ammersoyen

Kasteellaan 1
5324 JR Ammerzoden
Openingstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!