icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Kookfeestje SprankenhofTerug naar het overzicht

Een smakelijk kinderfeestje vier je bij Sprankenhof in Udenhout!
Wil jij eens ontdekken of koken iets voor jou is? Of kan je goed koken en wil je dat een samen met je vriendjes en vriendinnetjes gaan doen? Houdt met je verjaardag een kookfeestje en nodig al je vriendje s en vriendinnetjes uit voor een smakelijke feest!

Bij Sprankenhof in Udenhout kun je een écht kookfeestje houden. Samen met je beste vrienden mag je lekker smullen van het door jullie zelf klaargemaakte feestdiner. En natuurlijk leer je de fijne kneepjes van de chefkok en leer je ondertussen ook nog met drie borden lopen. Wat gaaf!

Praktisch
Leeftijd: van 9 tot 16 jaar
Aantal kinderen: minimaal 10 
Duur: 2,5 

Wil jij een smakelijk feestdiner met jouw verjaardag houden? Klik op de roze button en reserveer gelijk jouw verjaardag. 

TIP: Is koken niet zo je ding, maar wil je wel een feestje in de natuur houden? Bij Sprankhof kun je ook een fruitfeestje, kruidenfeestjeparfumfeestje houden of ga samen op safari door natuur!

Sprankenhof

SchoorstraaT 26a
5071 RA Udenhout
Prijs €27,50 pp (incl. drankjes en 3-gangendiner) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!