Kinderfeestje met Alpaca's!Terug naar het overzicht

Ben je op zoek naar een originele locatie voor een kinderfeestje? Vier je verjaardag bij de Alpacafarm!
Tijdens het kinderfeestje worden jullie feestelijk ontvangen met ranja en verschillende heerlijkheden.

De jarige job wordt meteen in het zonnetje gezet met een alpaca cadeautje. Voor het kinderfeestje kan een keuze gemaakt worden uit één van onderstaande activiteiten. Julllie sluiten het kinderfeestje af met ranja en een zakje chips.

Alpaca speurtocht
Tijdens de alpaca Chilli speurtocht krijgen alle kinderen een speurboekje. Met behulp van het speurboekje vinden de kinderen de code van de eerste kist. Wanneer ze deze goed beantwoorden krijgen ze de code van de volgende kist. In de kisten zitten vragen, raadsels en opdrachten gerelateerd aan de alpaca. Aan het einde mogen de kinderen de alpaca’s vanaf achter het hek voeren.
Alpaca meet & greet
Tijdens de meet & greet gaan de kinderen één van de weides in of bij slecht weer de stal. Daar leren ze meer over de alpaca, mogen al hun vragen stellen en niet het minst belangrijk de alpaca’s uit hun hand laten eten en ze aaien. Daarna gan jullie een quiz doen, waarbij de kennis van de kinderen over de alpaca op de proef wordt gesteld. Een unieke ervaring, waarbij de kinderen lekker buiten bezig zijn.
Kinderyoga tussen de alpaca’s
Met input van de kinderen wordt een reeks oefeningen samengesteld. De nadruk ligt op een fijn samenzijn waarin we het lijf in beweging zetten en waar er alle tijd en ruimte is om het lijf te ontdekken. Binnen de yogahoudingen worden er veel oefeningen verbonden met dierennamen en gaan we wellicht ook nog op zoek naar de alpacahouding, hoe zou die eruit zien?
Schilderen tussen de alpaca’s
Tijdens de schilder workshop gaan de kinderen in de weide of de stal bij de alpaca’s. Onder begeleiding van een schilderdocent gaan ze een alpaca schilderen op aquarelpapier. Ieder kind neemt dus zijn eigen kunstwerk mee naar huis. Een activiteit waarbij de kinderen lekker creatief bezig zijn tussen de dieren.
Hapje eten?
Op zaterdag en zondag is het mogelijk om tijdens openingstijden het kinderfeestje uit te breiden met een hapje eten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een kinder high tea. Het is ook mogelijk om iets van de kaart te bestellen, zoals; een worstenbroodje, portie poffertjes of een tosti.
 
Klik op de roze button voor meer info!

Alpacafarm Vorstenbosch

Inrit tussen Leeghandseweg 10 en 12
5476 VD Vorstenbosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

Yes, het is herfstvakantie! Lekker genieten met en van elkaar! Ontdek onze toffe tips voor in de herfstvakantie!

naar de tips!