Speurfeestje Het WonderbosTerug naar het overzicht

Ontdek de magische wereld van het Wonderbos en vier jouw verjaardag bi Pannenkoekenhuis Het Wonderbos!
Ben jij een échte speurneus? En vind je pannenkoeken het allerlekkerste om te eten? Vier dan jouw verjaardag bij Pannenkoekenhuis Het Wonderbos in Cromvoirt!

Jouw verjaardag bij Pannenkoekenhuis Het Wonderbos is een groot magisch avontuur. Bij binnenkomst staat er een gaaf versierde stoel klaar voor de jarige. Na een glaasje ranja en de kadootjes uitgepakt te hebben ga jij op avontuur in en om Het Wonderbos. Met leuke opdrachten in een natuurlijke omgeving wordt jouw verjaardag 1 groot magische spektakel. Als afsluiting eet je gezamenlijk een heerlijke pannenkoek én kun je daarna alle spanningen eruit spelen in de speeltuin bij het restaurant. Alle vriendjes en vriendinnetjes krijgen een verrassing én uiteraard ligt er ook een kadootje klaar voor de jarig. Zo leuk!

Praktisch 
Duur: ongeveer 2 uur 
Leeftijd: vanaf 3 jaar 
Speurtochten: kies uit Speurtocht 1 (3 - 6 jaar) en Speurtocht (7 - 11 jaar)

Wil jij een magisch kinderfeestje houden? Klik op de roze button en reserveer gelijk! 

Pannenkoekenhuis het Wonderbos

Loverensestraat 7
5266 AM Cromvoirt
Openingstijden Woensdag - Vrijdag: 15.00 - 20.00 uur 
Zaterdag en Zondag: 12.00 - 21.00 uur 
Prijs €14,50 per kind (incl. onbeperkt ranja, speurtocht, uitnodigen, verrassing en kadootje voor de jarig) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Herfst!

Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu écht Herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de Herfst tips hier!