5 HOTSPOTS: lekker eten én buitenspelen!

1 juni 2016
Ze bestaan! Van die fijne plekken waar je heerlijk buiten kunt zitten en de kids tussen het eten door lekker kunnen spelen. En als de kinderen het naar hun zin hebben... Check snel onze 5 hotspots in en om Den Haag. Eet smakelijk!
 
 
DownUnderBeach
Belangrijk: kies een lekkere loungebank bij DownUnderBeach en vervolgens iets van de heerlijke menukaart. De kids zie je voorlopig niet terug namelijk. Die zijn véél te druk met golfsurfen, powerkiten of skimboarden. Vanaf 4 jaar mogen ze al mee met de surfguppies! Terug van alle actie is het aanvallen geblazen. Wedden dat de Kidz Ozzie Burger er wel in gaat?
 

                                                                                                                                                                                       
Restaurant PEX
Middenin de bosjes van PEX vind je Restaurant PEX. Een relaxte, ongedwongen sfeer dus je voelt je direct thuis. En wat is fijner dan na een heerlijke boswandeling even onderuitzakken op het terras? De pannenkoeken zijn een begrip, maar er staat nog veel meer lekkers op de kaart. Buikje vol? Dan kunnen de kids zich nog lekker uitleven in de speeltuin die er vlakbij ligt. Superplek!



PLUK Den Haag
Bij PLUK Den Haag is het zó heerlijk! Je kunt hier in het seizoen fruit plukken, wandelen en speuren in de enorme heemtuin, knuffelen met de dieren... en dan lekker wat eten en drinken bij de net vernieuwde lunchroom. Naast het terras is een heel leuk natuurspeeltuintje. Met veel zand en een waterkraantje. Meer heb je toch niet nodig?



De Soete Suikerbol
Bij De Soete Suikerbol is het echt gezellig eten met de kids. De pannenkoeken zijn gewéldig. Wat dacht je van een Bob de Bouwer pannenkoek? Maar er is nog veel meer te krijgen op de kaart. Buiten is de speelweide met o.a. het befaamde springkussen en kun je de dieren knuffelen. Op deze boerderij voelen de kids zich helemaal thuis!



Strandclub LEUK
Strand is altijd goed met kids. En bij Strandclub LEUK zijn ze helemaal ingesteld op kinderen. De nét nieuwe strandspeeltuin is geweldig voor kids tot een jaar of 7. En afgesloten, dat is pas relaxed! Jij weet waar ze zijn en het is lekker beschut als het hard waait. Is het ondertussen etentstijd? Geen probleem. De menukaart staat vol met heerlijke, veelal biologische, gerechten.


Eet smakelijk!
Weet jij ook zo’n leuke plek en zie je hem niet terug in onze categorie Uit eten? Geef hem dan graag even door via denhaag@kidsproof.nl.
 
Enjoy!