€ 10,- korting op Groot Kerstcircus Den Haag 2019!

29 oktober 2019
Kerst-actie! Maar liefst met €10 korting naar Groot Kerstcircus Den Haag 2019/2020; geldig voor iedereen. Een echte kidsprooftip voor de kerstvakantie!
Bestel nu tickets voor Groot Kerstcircus Den Haag met € 10,- korting
Het gaat kriebelen als die enorme tent op het Malieveld verschijnt. Dit jaar komt het Chinees Nationaal Circus naar Den Haag!

En nog mooier; we mogen heel veel korting (€10) aan onze Kidsprooflezers geven! Wacht niet te lang, juist bij het circus is het zo fijn als je met kinderen een mooie plek vooraan hebt.

Boek nu met maar liefst €10 korting de best beschikbare plaatsen!

Deel deze link gerust met je vrienden, familie, ook niet Kidsproof-lezers mogen de actielink gebruiken.De familieshow is van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 exclusief te zien op het Malieveld. Na vele jaren van afwezigheid komt het Chinees Nationaal Circus eindelijk weer naar Nederland. Het gezelschap presenteert een exclusief gala programma voor het hele gezin in Den Haag. Samen met de Spaanse clown Juanes en zijn Franse collega Ferdinand zorgen de Chinese topacrobaten voor de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie. Geniet van spectaculaire acrobatiek, dansende draken en vrolijke comedy in een voorstelling voor alle leeftijden. Mis het niet!

Zie ook dit filmpje:
Praktisch: De kaartverkoop voor Groot Kerstcircus Den Haag is gestart. Boek snel tickets voor deze populaire familieshow. De beschikbaarheid is beperkt. Groot Kerstcircus Den Haag is slechts twee weken op het Malieveld te zien.

 Boek nu met maar liefst €10 korting de best beschikbare plaatsen voor Groot Kerstcircus Den Haag!