icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

Vakantiekampen op een rij!

15 april 2021
Op kamp! Het zijn de momenten die je als kind nooit meer vergeet: zonder ouders op stap, gave avonturen beleven en een heleboel nieuwe vriendjes maken! Reserveer nu alvast een plekje voor één van deze toffe kampen in de mei- of zomervakantie, want voor je het weet zijn ze volgeboekt.
WonderDagen
Leeftijd: 6-12 jr
In de meivakantie zijn de WonderDagen in Scheveningen. De Oude Kerk wordt omgetoverd tot een groot speelparadijs. Kom ook en geniet een hele dag van creatieve workshops, Oud Hollandsche spellen en meer. Superleuk!

Leer zeilen bij WSC Vlietland
Leeftijd: 8 - 12 jaar
Met veel plezier goed leren zeilen? Dat doe je bij WSC Vlietland. In de mei- en zomervakantie leren kids van 8-12 jr in kleine groepjes zeilen. Superleuk!


DownUnderBeach Surfcamp
Leeftijd: 7 - 12 jaar
DownUnderBeach organiseert in de mei- en zomervakantie weer een super cool surfcamp! Je gaat 3 of 5 dagen surfen, Expeditie Robinson spelen, op avontuur op de Big Sup of leren skimboarden en powerkiten. Tof!

Polderkids in de meivakantie
Stollywood uit Stolwijk organiseert op 4 en 6 mei Polderkids 2021! Je vaart met een stoere boot onder lage bruggen door naar de polders van de Krimpenerwaard. En daar ga je heel veel stoere buiten-dingen doen!Villa Bloom Nature Holiday Camp
Leeftijd: 4 - 12 jaar
In zowel de mei- als zomervakantie organiseert Villa Bloom het superleuke Holiday camp voor Nederlandse en Engelstalige kids. De hele dag lekker buiten in de natuur activiteiten doen en thuis slapen. Op 2 locaties!

Summer Camp
Leeftijd: 4-12 jaar
Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Voorburg, Zoetermeer en meer plaatsen van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel.Sport en Spel 6 Kamp
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Op het terrein van Korfbalvereniging Die Haghe, organiseert Ren4Sport op 4 mei voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een Sport & Spel 6-kamp. Een dag vol bewegen en plezier! Van bubbel voetbal tot pijl & boog schieten. Leuk!

Teen camp
Leeftijd: 11-17 jaar
Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd.Tof zeilkamp
Leeftijd: 8-17 jaar
Een sportief én heel gezellig mei- of zomerkamp is het zeilkamp van De Brielse Zeilschool! Je leert in een week tijd (beter) zeilen in een Optimist, Randmeer of Laser Vago en doet nog veel meer leuke dingen!

Zomerkampen Club Adventure
Leeftijd: 5-13 jaar
Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp.Summer Camps Holland
Leeftijd: 8-12 jaar
Zomerkampen vol avontuur, sporten en dieren? Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen.Veel plezier met kiezen!
Deze en nog veel meer leuke vakantiekampen vind je in ons complete overzicht met vakantiekampen!