Jeugd en Familietheater bij het Zuiderstrandtheater

22 februari 2018
Van het theater naar een zandkasteel bouwen op het strand. Dat kan alleen op Scheveningen!
Verhalen komen tot leven in het Zuiderstrandtheater!
De komende maanden komen zowel de Gelaarsde Kat, Fien en Teun als de sprookjes van Grimm naar het theater. En Tina de musical komt de 50ste verjaardag van haar blad ook vieren aan zee!

Het Zuiderstrandtheater is hét theater voor ouders en kinderen. Of opa's en oma's, ooms en tantes! Je komt er makkelijk met de fiets of auto, hebt alle ruimte en natuurlijk zie je de allerleukste voorstellingen.

Dit seizoen zie je bijvoorbeeld:

De Gelaarsde Kat (6+) - 11 Februari 2018
De sprookjesmusical van de De Efteling komt naar Den Haag. Een swingende voorstelling vol kattekwaad.  Met Haagse kinderen die de rol van de katten vervullen. Leuk!



Oorkaan - De Suleika's en het Mysterie van de Gevoelige Snaar (6+) - 24 Februari 2018
De Suleika's en het Mysterie van de Gevoelige Snaar' is een theatraal concert van Oorkaan met Trio Suleika voor iedereen vanaf 6 jaar. In de regie van Jochem Stavenuiter (Mimetheatergroep Bambie) gaat alles net even anders dan je verwacht. Komische scènes, pijnlijke situaties en onverwachte goocheltrucs ontstaan met mooiste muziek die voor pianotrio is gemaakt - van Mozart tot Piazzolla, van Chaplin tot Ravel. De workshops voorafgaand aan de voorstelling maken het extra leuk.



Tina de Musical (8+) - 17 maart
Las jij vroeger ook de Tina en je dochter nu? Alle meiden, moeders en oma's opgelet, Tina viert de 50ste verjaardag van het weekblad met een hele vrolijke musical. Een heerlijke familievoorstelling over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En die kunnen nog veel van elkaar leren. Psstt..Wij hadden overigens papa en een broertje meegnomen en die vonden het ook heel leuk!



Fien en Teun - Feest op de Boerderij (2+) - 2 april
Voor de kleinsten is dit zo'n leuke voorstelling. Kennis maken met theater? Of fan van Fien en Teun op Tv? 2 April zie je ze in het écht 'in het Zuidertrandtheater. Voor de voorstelling is er een meet en greet en een boerderij Experience. In deze oer-Hollandse muzikale familievoorstelling beleven Fien en Teun allerlei avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond.



Grimm - ISH & Junior Company Nationale Ballet (8+) - 27 mei
Voor de dansliefhebbers! Balletdansers en hiphoppers dansen samen door de Grimmige sprookjeswereld en dat levert een waanzinnige voorstelling op. Voor de voorstelling is er een extra inleiding. Het gaat over twee jongens die in een fantasiewereld belanden, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de Heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten.

 

Na een voorstelling even uitrazen? Dat kan natuurlijk op het strand. Het Zuiderstrandtheater ligt pal aan de duinen, dus neem je strandbal of vlieger mee!
Meer weten over de jeugd- en familievoorstellingen in het Zuiderstrandtheater? Klik hier om naar de website te gaan.

Tip: de voorstellingen van het Zuiderstrandtheater vind je in onze Uitagenda!

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor onze gratis Nieuwsbrief!