Met 20% korting naar Groot Kerstcircus Den Haag 2022!

16 november 2022
Reserveer nu jouw kaartjes mét hoge Kidsproof korting voor het Groot Kerstcircus Den Haag 2022! Een geweldig gezinsuitje met kinderen in de kerstvakantie!
Het gaat kriebelen als die enorme tent op het Malieveld verschijnt... Na 2 jaar afwezigheid is het Groot Kerstcircus Den Haag er weer, en hoe! Van 24 december t/m 8 januari geniet je met je hele gezin van spectaculaire top acts uit de internationale circuswereld.

En nog mooier; we mogen 20% korting aan onze Kidsprooflezers geven voor een plekje op de A-tribune! Wacht niet te lang, juist bij het circus is het zo fijn als je met kinderen een mooie plek vooraan hebt.

Reserveer hier je tickets met 20% korting!Groot Kerstcircus Den Haag is al meer dan 25 jaar één van de grootste kerst/wintercircussen in Nederland. Voor deze comeback editie wordt alles uit de kast getrokken. Denk daarbij onder meer aan sensationele stunts op een BMX fiets, luchtacrobaten, een jongleur, handstandartiesten en natuurlijk ook clowns!De artiesten komen deze kerstvakantie onder meer uit Frankrijk, Duitsland, China en Roemenië naar Den Haag. Er is ook Nederlandse inbreng dit keer: Ezra Veldman komt uit het Zeeuwse Middelburg en is een begenadigd kunstenaar met diabolo’s. De naam van de voorstelling 'We are the world' is niet toevallig gekozen. Het circus is een universele kunstvorm waarbij alle culturen en nationaliteiten samen één gemeenschappelijk doel nastreven. Dat doel is het creëren van een onvergetelijke voorstelling voor het hele gezin.

Vier samen de kracht van het circus en geniet van ruim twee uur spektakel!

Klik door en reserveer snel je tickets met 20% korting op tribune A!Via de roze button kom je ook op de kortingspagina.

Veel plezier bij het Groot Kerstcircus Den Haag 2022!


Naar de website