Korting The Harry Potter Symphony in Den Haag

8 september 2021
Magische filmmuziek, groot spektakel en speciale effecten. The Harry Potter Symphony komt naar Den Haag. Koop nu tickets met €10,- Kidsproof korting.
Korting op The Harry Potter Symphony
Harry Potter-fans opgelet! Gun jezelf een bijzonder uitje deze kerstvakantie. The Harry Potter Symphony komt naar het World Forum Theater in Den Haag. De verkoop is gestart en we mogen maar liefst €10 korting op de tickets geven via Kidsproof.

Data kerstvakantie: 17 t/m 23 december 2021

Mis het niet en bestel direct tickets met korting!Wat is The Harry Potter Symphony?
De filmreeks is iconisch. Dat geldt ook voor de muziek. Na het immense succes van onder meer ‘Lord of the Rings’ en ‘The Star Wars Suite’ komt nu ‘The Harry Potter Symphony’ exclusief naar Den Haag. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films. Het concert is een ware sensatie voor liefhebbers en is met tal van speciale effecten veel meer dan een muzikaal spektakel alleen.

De adviesleeftijd is 10 jaar.

De omvang van de productie is immens en garandeert een meeslepende en intense beleving voor het publiek die ruim twee uur duurt. Het thema leent zich daar bij uitstek voor. Harry Potter is een filmreeks die geschiedenis schreef. Het verhaal is gebaseerd op de boeken van de Engelse schrijfster J.K. Rowling. Ze schreef zeven boeken die in acht delen zijn verfilmd. Het succes was (en is) nog altijd ongeëvenaard. De films over een tovenaarsleerling hebben de cultstatus bereikt en trekken een miljoenenpubliek.Speciaal voor alle fans presenteert World Concerts daarom nu – alleen in Den Haag – ‘The Harry Potter Symphony’. Een ‘must see’ concert voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers.

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof Harry Potter Symphony is de korting al verwerkt.

Koop je tickets met Kidsproofkorting via de roze button hieronder! Naar de website