KrokusKabaal in de voorjaarsvakantie

9 februari 2023
Krokus Kabaal is een superleuk theater- en kunstfestival voor kinderen in de voorjaarsvakantie! Op 10 locaties in Den Haag kun je voor een klein prijsje genieten van leuke voorstellingen, meedoen met workshops en nog veel meer. Het thema van dit jaar is “RaaR?” Lees snel de highlights uit het programma per locatie! En doe je ook mee met de winactie?
Hieronder vind je per locatie wat er voor kinderen zoal te doen is tijdens KrokusKabaal in de voorjaarsvakantie in Den Haag. En dat is een héleboel... ga er dus maar lekker voor zitten!

Programma Theater en Filmhuis Dakota

Wat een supergaaf programma vind je tijdens Krokus Kabaal bij Theater en Filmhuis Dakota! Geniet bijvoorbeeld van Zirkoes Fantaztika: een theatercircus voor iedereen. Er zijn workshops, films en durf jij ook een rare outfit aan te trekken?Naar het Laaktheater

In het Laaktheater kun je tijdens het Krokus Kabaal festival naar de lieve peutervoorstelling Potje (2+), gebaseerd op het boek van Mylo Freeman over zindelijkheid. Ook kun je knutselen, lekker lunchen en meer voorstellingen zien!

Knallen bij Podium Noord!

Op woensdag 1 maart is Krokus Kabaal in da House bij Podium Noord! Kom ook drummen, tikken, klappen, fluiten, neuriën en stampen bij de voorstelling Knallen! Er is een workshop Pimp je broekzak en de RaRikatuurtekenaar komt langs.KrokusKabaal bij De Vaillant

Ook in theater De Vaillant hoef je deze vakantie niet stil te zitten! Er zijn 2 leuke voorstellingen en op woensdagmiddag is het Feest van Nansi: een doorlopend programma met workshops, muziek, lekkers en gezelligheid!

Zeemonsters bij Muzee

Bij Muzee Scheveningen kun je tijdens Krokus Kabaal op zoek naar zeemonsters... bestaan ze echt? Vervolgens maak je er ook een zelf. Ook geniet je hier van hilarische voorstellingen en meer activiteiten. Leuk!Vreselijk vieze voorstelling bij DNR

Ieuw! De Vreselijk Vieze Voorstelling zie je op vrijdag 3 maart in De Nieuwe Regentes! En er is in deze cultuuranker nog veel meer te beleven. Workshop Graffiti, peuterdans, de kapper Raar Haar komt langs en nog veel meer!


Ook zijn er activiteiten in de bibliotheek:

Ik zou wel een kindje lusten

De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten... kom op maandag 27 februari naar deze dolkomische voorstelling in bibliotheek Leidschenveen! 4+Zing mee met Timo de la Mar

Op dinsdag 28 februari om 10.45 uur staat troubadour Timo de la Mar voor de deur van bibliotheek Nieuw Waldeck om voor de hele buurt te spelen en te zingen! Kom luisteren, zing mee en geniet! Reserveren is niet nodig.

Bliep Bliep | 5+

Op donderdag 2 maart kun je bij bibliotheek Ypenburg naar de cartoontheatervoorstelling Bliep Bliep. Over een man en zijn robot die alles voor hem doet: tanden poesten, opruimen, de was... Maar waar is de stopknop?Workshop: Rare koppen

Oefen hoe je iemand anders of jezelf natekent! Dat is zeker niet makkelijk en dan ontstaan er vanzelf rare koppen... leuk! Deze workshop is op vrijdagochtend 3 maart bij bibliotheek Loosduinen en is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.

Knutsel en win!

Haal bij een van bovenstaande cultuurankers een knutselpakket op en maak met dit pakket het raarste monster dat je kan verzinnen. Zet hem op de foto op de raarste plek die je kan bedenken! Upload deze met de hashtag #raarkrokuskabaal op Instagram of Facebook en maak kans op mooie en leuke prijzen! PS: je kunt het ook downloaden.Meer weten over KrokusKabaal? Meedoen met de winactie? Klik dan door via de roze button!


Naar de website