De coolste schaatsbanen in de regio Leiden en Den Haag!

12 november 2019
In de winter willen we schaatsen! En dat kan volop in onze regio. Er zijn zoveel leuke schaatsbanen te vinden. Dus of koning Winter nu wel of niet komt: wij gaan schaatsen!
Dol op schaatsen!
Hier vind je de leukste schaatsbanen op een rij in de regio Leiden en Den Haag. Bij de meesten kun je schaatsen huren of lenen én chocolademelk mét slagroom drinken. Want dat hoort er natuurlijk bij!

1 - Ice Paradise Leidschenhage - 8 nov 2019 t/m maart 2020
Het Ice Paradise is een overdekte natuurijsbaan in Leidschendam. Drijvend nog wel, want je vind 'm op de vijver, direct tegenover restaurant Volle Maan in Leidschenhage. Maar liefst 1000 m2 puur nostalgisch winterplezier!

2 - Winterpret in Scheveningen - 9 nov 2019 t/m 26 jan 2020
Zin in winterpret? Kom dan naar Scheveningen! Daar vind je het Cool Event met een toffe schaatsbaan op het plein voor het Kurhaus. Op de boulevard vind je naast de Ijssculpturen een leuke Funskate Ijsbaan, heel leuk met de kleintjes!3 - Sfeervol schaatsen in hartje Leiden - 7 dec 2019 t/m 5 jan 2020
Op de Nieuwe Rijn in Leiden vind je een winters dorp met grote drijvende ijsbaan. Schaatsen aan, warme chocolademelk en daarna loop je zo door naar de kerstmarkt of stap je in de draaimolen van de nostalgische kermis. Genieten!
 
4 - Winters Delft - 6 dec 2019 t/m 5 jan 2020
Heerlijk schaatsen in Delft op de campus van de TU Delft aan de Mekelweg. Deze gezellig plek wordt omgetoverd tot een echt winterdorp met allerlei winterse activiteiten.
 


5 - Schaatsen aan zee - 1 dec 2019 t/m 26 jan 2020
Waan je in heerlijke winterse sferen met een échte ijsbaan bij Noordwijk Winter Wonderland! Kom ook schaatsen op deze gezellige ijsbaan aan zee. Met leuke activiteiten zoals discoschaatsen!

6 - Uithof - gehele winterseizoen geopend
Wil je lekker op je noren grote rondes maken, dan ga je natuurlijk naar de Uithof in Den Haag! Ook leuke schaatslessen voor de kinderen, je kunt er skien en nog veel meer.
 


7 - Schaatshal Leiden - gehele winterseizoen geopend
In de schaatshal in Leiden kun je heerlijk met de kids schaatsen. Je vindt er een binnenbaan van ongever 60 x 30 meter waar de kids heerlijk kunnen glijden. De buitenbaan is leuk voor de grotere kids én jezelf natuurlijk. Ook leuke schaatslessen voor kids in de vakanties!

8 - Silverdome - gehele winterseizoen geopend
Bij de SilverDome in Zoetermeer staat alles in het teken van schaatsen. Schaatsles, discoschaatsen en nog veel meer vind je in deze overdekte schaatshal!

Mis je nog een ijsbaan in de regio? Laat het ons weten via leiden@kidsproof.nl of denhaag@kidsproof.nl.

Veel schaatsplezier!