Met je kinderen naar het Residentie Orkest!

22 september 2022
Klassieke muziek saai? Niet bij de familieconcerten van het Residentie Orkest in Den Haag! Lees hier het complete familieprogramma voor dit seizoen. Waar ga jij graag naartoe?
Bij het Residentie Orkest in Den Haag maken je kinderen op een laagdrempelige manier kennis met klassieke muziek. Na de voorstellingen kunnen kinderen vaak ook zélf aan de slag in een muzikale workshop. Een bijzondere ervaring! Hieronder hebben we het familieprogramma van seizoen 2022/2023 van het Residentie Orkest op een rijtje gezet.



Zondagochtendconcerten
9 oktober / 4 december  / 19 februari
Heerlijk onthaasten doe je op zondagochtend met een mooi concert van het Residentie Orkest. Extra leuk: tijdens het concert is er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar een muzikale workshop. Dat is nog eens relaxt! Klik door voor de data en kaartjes!



Buikvlinders | 6+
15 oktober 2022
Buikvlinders is voor iedereen die in ware verliefdheid gelooft. Ga op 15 oktober mee op reis door een sprookjesachtige wereld, met prachtige illustraties en begeleid door het Residentie Orkest. Na afloop kun je zelf instrumenten proberen! Reserveer dit sprookje voor jong en oud!



Frankenstein | 8+
27 november 2022
Frankenstein is een spannende en grappige muziektheatervoorstelling van het Residentie Orkest. Ben je verantwoordelijk voor je daden als je de gevolgen niet kunt overzien? Lach en huiver mee op zondag 27 november. Reserveer meteen!



Dreumesconcert | 2+
25 februari 2023
Klappen in de handjes, stampen met de voetjes. Klassieke muziek raakt je – ook als je nog maar een dreumes bent. Het vrolijke Dreumesconcert is te zien op zaterdag 25 februari. Reserveer snel want héél populair!



Anne de Poes | 4+
26 februari 2022
Op zondag 26 februari geniet je van Anne de Poes! Een symfonisch sprookje van Herman van Veen met het Residentie Orkest dat zich afspeelt onder de rokken van een barones. Een poppenspel, een vertelling en poeslieve liedjes. Mis het niet en reserveer je kaartjes!



Sprookje van Peer Gynt | 6+
23 april 2023
Het Noorse sprookje Peer Gynt gaat over deze kwajongen met een héél rijke fantasie. Het orkest, Griegs muziek, live animaties en de verteller nemen je op 23 april mee in het verhaal. Na afloop kun je zelf instrumenten proberen! Reserveer je kaartjes!



The Residents Stadsorkest
The Residents Stadsorkest is voor álle basisschoolkinderen uit Den Haag. Het maakt niet uit of je al jaren een instrument bespeelt of pas kort geleden bent begonnen – iedereen is welkom om mee te spelen met dit orkest. Gaaf toch! Speel jij ook mee?



Over het Residentie Orkest
Het Residentie Orkest laat je op een hele laagdrempelige manier ervaren hoe mooi en veelzijdig symfonische muziek is. Er is een educatieprogramma, vele voorstellingen en kinderen mogen vaak instrumenten proberen. Lees alles over het Residentie orkest.


Naar de website