Kindervoorstellingen in het Zuiderstrandtheater!

28 augustus 2019
Wow wat een supertof kinderprogramma heeft het Zuiderstrandtheater het komend seizoen! Van muzikale, vrolijke voorstellingen voor de kleintjes tot spannende en spectaculaire shows voor de oudere kids!
Zuiderstrandtheater
Een bezoek aan het theater met de kids is echt een feestje. Het begint al met de voorpret, vol spanning wachten tot de voorstelling gaat beginnen op die grote, zachte stoelen. Geweldig om die gezichtjes vol verwachting te zien focussen op het podium! Tot het echt gaat beginnen...
Soms is het leuker om naar de kinderen te kijken in plaats van de hele show, zo gaaf om ze te zien meedoen en vooral meeleven!

Echt een aanrader dus. We hebben voor het komend seizoen bij het Zuiderstrandtheater alvast wat hoogtepuntjes verzameld. Er is van alles wat, dans, musical, iets vrolijks, iets knallends en zelfs iets leerzaams!

Het programma van 2020 bij het theater aan het strand:

Theater in de voorjaarsvakantie:
22 feb - Vreemde Streken (6+)
Hoe klinkt het onbekende? Ga mee op een reis van klanken en ontdek het bij de Nieuwe Kerk.3 mrt t/m 5 mrt - Annie de Musical (6+)
Het verhaal van de roodharige heldin als stoer meisje van nu. Annie is terug en ze is sterker dan ooit! En de rest van het seizoen zie je:
20 mrt - Checkpoint Theater (8+)
Een voorstelling vol ontploffingen, interactie en spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd.21 mrt - Juf Roos (2+)
Juf Roos gaat op vakantie! Met haar buurjongen Gijs beleeft ze vrolijke avonturen en zingt ze de allerleukste liedjes. Zing en doe mee!16 apr - Gek Gezicht (6+)
Introdans richt de schijnwerpers op twee internationaal bekende dansmakers. Wat krijg je dan? Een vrolijke, doldwaze dansvoorstelling!24 mei - Doornroosje (4+)
Kom verkleed naar deze magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, dansjes en hilarische humor. Met Sita Vermeulen als Doornroosje.3 juni - Grimm (8+)
'Grimm' gaat over twee jongens die in een fantasiewereld vol sprookjesfiguren belanden. Een spectaculaire cross-over tussen hiphop en ballet!Het Zuiderstrandtheater ligt pal aan de duinen, dus neem je strandbal of vlieger mee!

Veel kijkplezier!