Familievoorstellingen Het Nationale Theater 2020

30 augustus 2020
Neem je kinderen mee naar een familievoorstelling van Het Nationale Theater! Van peutervoorstellingen in het Paradijs tot spannende jeugdthrillers in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg en Theater a/h Spui. Kijk snel en reserveer je kaartjes!
Tori van HNTjong gaat dit najaar in première!
Wij zijn echt dol op theater. De kleintjes neem je makkelijk mee naar het Paradijs, de knusse zolder boven in de Koninklijke Schouwburg. Met de wat grotere kids kijk je je ogen uit in de grote zaal van de Koninklijke Schouwburg. En ook Theater a/h Spui is iedere keer weer een feestje.

Hieronder vind je superleuke voorstellingen om met het gezin van te genieten.
Tip: reserveer op tijd je kaartjes!

De Gebroeders Leeuwenhart - 8+
12 & 13 september | Koninklijke Schouwburg
Vorig jaar uitverkochte zalen... en nu komen ze nog één keer terug: De Gebroeders Leeuwenhart! Dit prachtige avontuur over dood, liefde en moed is te zien op 12 en 13 september in de grote zaal van de Koninklijke Schouwburg. Mis het niet!



Dribbel minishow - 2+
13 september | het Paradijs in de Koninklijke Schouwburg
Zing en dans samen met je peuter en kleuter mee met het bekende hondje Dribbel in het knusse Paradijs op zolder van de Koninklijke Schouwburg!



Het laatste koekje - 3+
27 september | het Paradijs in de Koninklijke Schouwburg
Een voorstelling van Het MINISTERIE van Onverrichter Zake over hoe je angsten kunt overwinnen door je in het leven te gooien en te genieten van het onbekende. Deze voorstelling is helemaal zonder tekst, met veel beweging, humor en met nieuwsgierigheid als motor.



De Mega Mopperaar - 2+
4 oktober | Theater a/h Spui
De Mega Mopperaar is een muzikale voorstelling gebaseerd op het prentenboek van het jaar: De moppereend. In deze voorstelling zien we de Mega Mopperaar. Hij moppert niet altijd, maar vandaag wel. En weet je? Dat is helemaal oké. Want achter de wolken schuilt altijd de regenboog!



Het best bewaarde geluid ter wereld - 5+
4 oktober | Koninklijke Schouwburg
Deze familievoorstelling over heldhaftige binnenblijvers en bange helden zit vol live muziek en liedjes, achtervolgingen en geluiden (en mensen) die de weg kwijt zijn. Bij de voorstelling hoort ook een heuse VR Experience, waarin je op pad gaat om bijzondere geluiden te vangen. Je vliegt langs windmolens, druppende kranen en zit in het midden van een knetterend vuur. Tof!



Tori - 6+
16, 17, 18 oktober en 12 december | Theater a/h Spui
Tori, de nieuwe voorstelling van HNTjong, is een bloedstollend avontuur over de moedige mensenkinderen Cel, Bones en Zi. Hun vader, de reuzenschildpad Jean-Michel, is een echte ‘tori-man’, een verhalenverteller. Als hij vertelt valt de hele wereld stil om te komen luisteren. In deze spannende voorstelling komt theater samen met animatie en live DJ beats. De premiere is in Den Haag op 17 oktober. Tip: bij deze voorstelling hoort ook de Werkplaats: Dit is mijn Tori! Superleuk in de herfstvakantie voor kids 8-12 jr.



De Tantes - 7+
20 oktober | Koninkijke Schouwburg
Van je familie moet je het hebben... De Tantes is een uitbundige voorstelling met deuren die slaan, mannen die vrouwen spelen en grappen die pijn doen. Over een kind dat zich moet redden. Over de grote vraag: wie voedt hier nu eigenlijk wie op?



Het eind van het begin van het einde - 8+
21 oktober | Koninklijke Schouwburg
Originele en grappige familievoorstelling over het begin. Of het einde? Of...? Treed binnen in de fascinerende wereld van prijswinnend regisseur Jetse Batelaan. Te zien in de Koninklijke Schouwburg!

Naar de website