icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Deze zomer: World of Dinos in Den Haag met korting!

28 juni 2021
Grootste Dino Expo van Europa tijdens zomervakantie in Den Haag. Koop nu via Kidsproof actie tickets met flinke korting! Wroah, mooie deal!
World of Dinos zomer 2021 Den Haag met hoge korting
De expo World of Dinos is te zien in World Forum Theater Den Haag en echt een fantastisch familie uitje! De expo omvat meer dan 10.000(!) vierkante meter, is veilig en voldoet aan alle eisen van het RIVM en de overheid. 

World of Dinos is de hele zomervakantie te zien in het World Forum Theater in Den Haag. De attractie is compleet vernieuwd met kidszone en geschikt voor de hele familie.

Mis het niet en bestel direct tickets met korting!


Wat is World of Dinos?

Je stapt letterlijk een andere wereld binnen bij World of Dinos. De expo omvat meer dan 10.000 vierkante meter en is fors uitgebreid en nóg spectaculairder gemaakt. World of Dinos is verdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met levensgrote dinosaurussen die in op maat gemaakte decors te zien zijn.

Alle dino’s bewegen en maken geluid!

De ruim 80 levensechte dinosaurussen vormen samen de grootste reizende dinotentoonstelling van Europa. Samen met een speurtocht, een bioscoop, uitgravingen en berijdbare dinosaurussen beleef je een onvergetelijke, interactieve en tegelijkertijd educatieve ervaring!

Met Kidsproof korting naar World of Dinos in Utrecht


Activiteiten tijdens World of Dinos

De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de zomervakantie voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!..

Maak een selfie met een dino 
Altijd al een selfie willen maken met een T-Rex? Het kan bij World of Dinos in WorldForum Den Haag. Tijdens de expo kun je de levensechte dino's van dichtbij bekijken, aanraken en fotograferen! 

Fossielen opgraven
Bij World of Dinos kun je zelf op zoek naar botten van je favoriete dino! In de Kidszone zijn grote opgravingen ingericht waar naar hartenlust gegraven kan worden naar botten. Een leuke en interactieve attractie die World of Dinos extra leuk maakt voor kinderen. 

Dinoscoop
Even bijkomen van alle indrukken? Dat kan onder meer in de Dinoscoop. In deze filmzaal worden doorlopend educatieve documentaires getoond. Na het zien van een documentaire in de Dinoscoop weet je alles van deze bijzondere reptielen die ooit onze aarde bevolkten. Leuk en leerzaam voor jong en oud!

Met korting naar World of Dinos Utrecht

Leef je uit in de Kidszone
Aan het einde van de expo is er ook een Kidszone ingericht. Hier kun je lekker even uitrazen op een kolossaal dino springkussen of een van de andere attracties. Wat dacht je van zelf een dino berijden? Hier kan het! 

Volg het spoor van de Dino’s
World of Dinos is een wereldwijde ontdekkingsreis door het tijdperk van de dino’s. Om een bezoek extra leuk en bovendien educatief te maken, is bij de kassa een speurtocht voor kinderen verkrijgbaar. De speurtocht is gratis en bevat veel leuke weetjes en vragen over de dino’s. Zo leer je spelenderwijs alles over dino’s en hun kenmerken. 

Neem een dino mee naar huis
Natuurlijk is er ook een uitgebreide souvenirshop. Van speelgoed tot boeken en van bekers tot knuffels, maar denk ook aan modellen van de dino’s die je even daarvoor in het groot in de expo hebt bewonderd. Neem een stukje van de magie van World of Dinos mee naar huis!

world of dinos Utrecht met korting Kidsproof


Met korting naar World of Dinos

Wil je dit superleuke zomervakantieuitje in juli en augustus 2021 niet missen? Klik dan meteen door en koop via Kidsproof je World of Dinos tickets met korting!

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.Koop je tickets met Kidsproofkorting via de roze button hieronder!
Naar de website