Kortingscode: World of Dinos in Rotterdam deze zomervakantie!

31 juli 2023
25% korting op de levensgrote dino expo in de Van Nelle Fabriek Rotterdam deze zomervakantie. Koop nu via Kidsproof actie tickets met de kortingscode! Wroah, mooie deal!
koritngscode World of Dinos zomer 2023 Rotterdam
Deze zomervakantie, van 8 julit t/m 27 augustus, nemen levensgrote dinosaurussen de Van Nelle Fabriek in Rotterdam over. Help ranger Tom in zijn onvergetelijke ontdekkingstocht, trotseer alle uitdagingen, kijk de meest angstaanjagende dino’s in de ogen en beleef de spannendste avonturen bij World of Dinos!

Met de speciale Kidsproof kortingscode WODKIDSPROOF2023 krijg je maar liefst 25% korting op de entree! Vul deze code in tijdens de laatste stap op de boekingspagina

Mis het niet en bestel direct tickets met korting! Vul de code WODKIDSPROOF2023 in op de betaalpagina voor 25% korting

Wordt een echte dinoranger in de kidszone

Ga op jeepsafari, maak een ritje in de dino express of ga als een echte ranger opzoek naar bijzondere opgravingen. Misschien sla jij zelfs wel een balletje op de dino golfbaan. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de avontuurlijke kidszone van World of Dinos!

Je stapt letterlijk een andere wereld binnen bij World of Dinos. De expo in Rotterdam omvat meer dan 6.500 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects. World of Dinos is verdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met levensgrote dinosaurussen die in op maat gemaakte decors te zien zijn. Alle dino’s bewegen en maken geluid!

De ruim 60 levensechte dinosaurussen vormen samen de grootste reizende dinotentoonstelling van Europa. Samen met een speurtocht, een bioscoop, uitgravingen en berijdbare dinosaurussen beleef je een onvergetelijke, interactieve en tegelijkertijd educatieve ervaring!

Met Kidsproof korting naar World of Dinos in Utrecht


Activiteiten tijdens World of Dinos


Maak een selfie met een dino 
Altijd al een selfie willen maken met een T-Rex? Het kan bij World of Dinos in de van nelle fabriek Rotterdam deze zomervakantie met korting. Tijdens de expo kun je de levensechte dino's van dichtbij bekijken, aanraken en fotograferen! 

Fossielen opgraven
Bij World of Dinos kun je zelf op zoek naar botten van je favoriete dino! In de Kidszone zijn grote opgravingen ingericht waar naar hartenlust gegraven kan worden naar botten. Een leuke en interactieve attractie die World of Dinos extra leuk maakt voor kinderen. 


Met korting naar World of Dinos Utrecht

Leef je uit in de Kidszone
Aan het einde van de expo is er ook een Kidszone ingericht. Hier kun je lekker even uitrazen op een kolossaal dino springkussen of een van de andere attracties. Wat dacht je van zelf een dino berijden? Hier kan het! 

Volg het spoor van de Dino’s
World of Dinos is een wereldwijde ontdekkingsreis door het tijdperk van de dino’s. Om een bezoek extra leuk en bovendien educatief te maken, is bij de kassa een speurtocht voor kinderen verkrijgbaar. De speurtocht is gratis en bevat veel leuke weetjes en vragen over de dino’s. Zo leer je spelenderwijs alles over dino’s en hun kenmerken. 

Neem een dino mee naar huis
Natuurlijk is er ook een uitgebreide souvenirshop. Van speelgoed tot boeken en van bekers tot knuffels, maar denk ook aan modellen van de dino’s die je even daarvoor in het groot in de expo hebt bewonderd. Neem een stukje van de magie van World of Dinos mee naar huis!

world of dinos Utrecht met korting Kidsproof


Met korting naar World of Dinos

Wil je dit superleuke zomervakantieuitje in juli en augustus 2023 niet missen? Klik dan meteen door en koop via Kidsproof je World of Dinos tickets met korting! Met de speciale Kidsproof kortingscode WODKIDSPROOF2023 krijg je maar liefst 25% korting op de entree! Vul deze code in tijdens de laatste stap op de boekingspagina

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.

Koop je tickets met Kidsproofkorting via de roze button hieronder! Code: WODKIDSPROOF2023
Naar de website