Gymmen en turnen bij AVGVTerug naar het overzicht

Diverse locaties in Voorburg


Voorburg
Openingstijden Zie website voor het lesrooster en locaties. Prijs Vanaf € 26,- per kwartaal Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Bij AVGV in Voorburg kun je meedoen aan ouder-kindgym, peuter- en kleutergym en turnen.

AVGV heeft naast de 3 bestaande peuter- en kleutergroepen voor peuters vanaf 3 jaar, ook lessen voor de allerkleinsten.

Peuters vanaf 1,5 jaar kunnen heerlijk klimmen, klauteren en bewegen, eventueel met een beetje hulp van mama of papa. Er zijn allerlei kleine materialen (zoals ballen) maar ook echte "toestellen" als banken, rekken en matten. Gewoon een keertje vrijblijvend meedoen en kijken of je het leuk vindt!

Meisjesturnen
AVGV heeft 11 turnlessen voor meisjes. Bij deze recreatieve lessen leer je op een leuke manier turnen. Je gebruikt alle 'echte' turntoestellen zoals de lange mat, balk, brug/rekstok en minitrampoline. Ook zal je zwaaien aan de touwen, trapeze en in de ringen, springen over de bok en kast. In alle zalen hebben wij ook een tumblingbaan waar wij graag op springen! Natuurlijk is er in elke les ook tijd voor een spelletje. Ook zijn er 2 selectiegroepen voor wedstrijdturnen.

Jongensturnen
Iedere jongen vanaf 6 jaar kan meedoen aan het jongensturnen bij AVGV. Je hoeft nog geen ster te zijn in saltospringen of handstanden op de brug, maar je kunt dat wel worden! De jongens turnen bij AVGV op de volgende toestellen: mat, gelijke brug, bok-, paard- of kastsprong, trampoline, ringen en rek. Heb je het turnen een beetje onder de knie, dan begin je zelfs paardvoltige te leren.

Twee keer per jaar worden er wedstrijden georganiseerd binnen de eigen vereniging. Kom een keer kijken en doe gratis mee aan een proefles! De lessen worden gegeven op verschillende locaties in Voorburg.

En dan is er ook nog streetdance!

Meer weten over deze gymvereniging in Voorburg? Klik via de roze button door naar de website!

Blogs & filmpjesAlle blogs