icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Opstartgroep RabarberTerug naar het overzicht

Kennismaken met theater? Schrijf je dan in voor een opstartgroep bij Theaterschool Rabarber!
Kennismaken met de wondere wereld van theater? Schrijf je dan in voor een opstartgroep bij Theaterschool Rabarber. Deze groepen zijn speciaal gemaakt om kinderen kennis te laten maken met theater en dus met Rabarber.

Opstapgroep 9/11 jaar: woensdag 17.30-18.30 uur - 20 januari t/m 31 maart 2021
De kosten zijn 95 euro voor 10 lessen.

Klik door via de roze button voor meer informatie en meer leeftijdsgroepen en tijden!

Rabarber is al ruim 30 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar een passend programma. Van basisklassen voor beginnende kinderen en opleidings-, musical- en productieklassen voor tieners  tot (voor)opleidingen voor jongeren en jongvolwassenen die van theater hun beroep willen maken.

Tip: houd onze Uitagenda in de gaten voor leuke voorstellingen!

PS: Veel oud-leerlingen van Rabarber hebben in de theater-, film- en televisiewereld hun weg gevonden. Zo zijn bij Rabarber begonnen: Barry Atsma, Eva Duijvestein, Gijs Naber, Fedja van Huêt, Georgina Verbaan en nog vele anderen!

Rabarber

Bilderdijkstraat 35
2513 CM Den Haag
Openingstijden Opstapgroep 9/11 jaar: woensdag 17.30-18.30 uur - 20 januari t/m 31 maart 2021 Prijs De kosten zijn 95 euro voor 10 lessen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in