Creatieve feestjesTerug naar het overzicht

Afdeling Luchtkastelen

Van Woudekade 3
2274KC Voorburg
Openingstijden Zie website via roze button Prijs Zie website via roze button Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Zet je fantasie aan het werk met Afdeling Luchtkastelen. Ga voor een workshop of een kinderfeestje!
Houd je van creatieve workshops? Kom dan een keer langs bij Afdeling Luchtkastelen. Hier kun je workshops volgen en kinderfeestjes boeken. Op locatie of bij jouw thuis.

Wanneer je aankomt staan alle spullen al klaar. Het is de bedoeling dat jullie zelf vooral fijn aan de slag gaan. Natuurlijk krijg je bij iedere workshop of feestje wat lekkers en limonade. De workshops zijn voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Ook voor tieners is er een tof programma. Een grote favoriet is Tangles tekenen, maar je kunt ook diverse andere activiteiten doen. Wat jij wilt, het is tenslotte jouw feest! Wil je het liever thuis zelf doen? Ook dan kan Afdeling Luchtkastelen helpen. Vraag naar de mogelijkheden.

Kijk voor het volledige aanbod en meer informatie op de website via de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Blogs & filmpjesAlle blogs