Children of the WaterTerug naar het overzicht

Speciaal voor je kleine duikelaar: de eerste levensreddende zwemcursus in Den Haag! 0-6 jaar.
Kinderen leren bij Children of the Water met de Self Rescue techniek om zichzelf te redden in het water. Kinderen kunnen dit al vanaf kruipleeftijd aanleren.

Intensieve 4-weekse training
Tijdens de speciale Self Rescue techniek leren kinderen in vijf weken tijd om vanuit een face-down positie in het water om te draaien op hun rug en te drijven totdat er hulp arriveert. Afhankelijk van de leeftijd (vanaf twaalf maanden ongeveer) wordt ook aangeleerd om te zwemmen naar een veilige plek. Het is een intensieve training, waarbij dagelijks een kwartier één op één met een daarvoor gecertificeerde instructeur wordt geoefend. Het is belangrijk om dagelijks te trainen, om de techniek volledig in het systeem van het kind te krijgen.

Children of the Water is begonnen op Ibiza en nu worden de trainingen ook in Den Haag gegeven! De zwemcursus wordt gegeven in privé zwembad Haags Hopje, Scheveningseweg 108, zodat er alle tijd en aandacht is voor ouder en kind.

De zwemcursus is geschikt voor alle kinderen vanaf kruipleeftijd (9 maanden) tot 6 jaar en kost € 780,- voor de volledige cursus van 20 lessen.

Opgeven kan bij Pleun Kasper per mail of telefonisch.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Tip: wist je dat we een categorie Opvoeding hebben? Hier vind je allerlei handige tips en adresjes zoals oppasservices, peuterscholen, bso's, kindercoaches en nog veel meer.

Children of the Water

Scheveningseweg 108 (zwembad Haags Hopje)
Den Haag
Openingstijden Neem contact op voor data en tijden. Prijs Prijs: € 780,- voor de volledige cursus van 20 lessen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vol verwachting klopt ons hart...

Vol verwachting klopt ons hart...

De spanning stijgt... nog even en het is pakjesavond! Vooral een hele gezellige tijd. Klik door naar de leukste Sinterklaasuitjes, surprise tips en nog meer!

Sinterklaas uitjes