icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

DansvakopleidingTerug naar het overzicht

Dansen op het Koninklijk Conservatorium voor kinderen vanaf groep 4.
Kinderen vanaf groep 4 van de basisschool kunnen na een auditie lessen volgen bij de Dansvakopleiding van het Koninklijk Conservatorium.

Je hoeft nog geen jaren ervaring te hebben: het gaat om plezier in het dansen en de ambitie om hier beter in te worden.

De lessen vinden plaats in de vorm van een tweejarig programma. In Jong KC Dans 1 krijgen kinderen iedere zaterdag lessen voorbereiding klassiek ballet en in blokken ook lessen werelddans, creatieve dans, flamenco en acrobatiek. De lessen vinden plaats van september tot eind juni en bedragen € 550,- per schooljaar.

In Jong KC Dans 2 wordt uitgebreid naar twee keer per week les. Op zaterdagochtend staan er voorbereiding klassiek ballet en in blokken werelddans, creatieve dans, flamenco en acrobatiek op het programma. Op woensdagmiddag een voorbereiding klassieke ballet en muziekles. Deze lessen vinden plaats van september tot maart en bedragen € 800,- per schooljaar. Vervolgens kunnen kinderen deelnemen aan de slotauditie, waarna ze bij goed resultaat kunnen doorstromen naar de School voor Jong Talent Dans.

Als je alvast wat van de sfeer wil proeven, kun je ook deelnemen aan de Leerlingendag in november (voor jongens en meisjes) en de Jongensdag in februari (speciaal voor jongens).

Een dag vol dansplezier waarop je ervaart hoe het is om te dansen op het Koninklijk Conservatorium.

Klik snel door via de websitebutton voor meer informatie en meld je aan voor de auditie van de dansvakopleiding voor kinderen.
fotograaf: Joris Jan Bos

Koninklijk Conservatorium

Juliana van Stolberglaan 1
2595 CA Den Haag
Openingstijden Klik snel door via de websitebutton voor meer informatie. Prijs Klik snel door via de websitebutton voor meer informatie. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

27 X zomerse gezinsuitjes!